Dörtlemeyi tek yönetmen yönetir sanıyordum, ikincisinin farklıymış, meselenin ardında bir şey var mı merak ettim. Şafak Sezer gibi cast'tan birini mi tokatlamış Gary Ross?




 

dizilerde bile bölüm bölüm farklı yönetmenler oluyor. film serilerinde de her film için farklı yönetmen seçilebiliyor. sonuçta amerikan sineması bir sektör. yöneticisi vs var. yönetmenin kendi filmi de değil. bu nedenle mağazada tezgahtar değiştirir gibi yönetmen değişimleri olabiliyor.

utkucbkc

harry potter bile tek yönetmenle çekilmezken bu soru garip.

ganyotçu

Son günlerde ben de düşünüyorum, araştırıyorum neden değişiyor yönetmenler falan diye. Mantıklı bir neden bulamadım henüz. Uyarlamalar neyse de kendi yazdıklarını ne diye başkası devam ettirir anlamıyorum.

ontheroad

@gantoyçu,
harry potter 8 film, bu 4; kıyaslamak doğru olmayabilir. ayrıca 4 filmin sadece ilkinde yönetmen gary ross, diğer üçü aynı. bence sorum garip değil.

hjarteblod

şurdan garip amerikada bu işi yapımcılar belirler,bizdeki gibi bütün parsayı ben toplıyım,senaryo benden yönetmen de benim mantığı yok.normal şeyler şaşırmamak lazım.

ganyotçu

3leme değil mi bu seri, 4 film mi çekeceklermiş?

tescillimarka

birincisi dandik olduğu içindir belki. İkinciden aldığım zevkin yarısını almamıştım.

inafkafi

@hjarteblod
Gary Ross kendisi ayrılmak istedi diye yazılmıştı geçen sene. Zaman kısıtlaması baskı yaratıyormuş ve bu da ortaya koyacağı kaliteyi etkilermiş vs. Bunun gibi bir şeyler demişti.
İsabet olmuş ama sonuca bakarsak :)

@tescillimarka
mockingjay'i 2 parça halinde çekecekler.

neyleyim
1

mobil görünümden çık