bu ne arkadaş, iyice sıçtılar şu sektörün içine ya. nedir abi dertleri orjinal filmlerle? illa bir amerikan versiyonu çıkarmak zorunda mı hissediyolar kendilerini? hayır daha güzel olsa neyse, sırf yapmış olmak için yapıyolar. sizce de uyuz bir durum değil mi?

www.youtube.com


 

para tatlı

kta

allah allah bu kadar dert etmeye ne gerek var? orijinal filmin değerini azaltıyor mu amerikan versiyonu? ben tam tersi merakla bekliyorum, bakalım amerikalılar nasıl bir yorum katmışlar diye. kötüyse yönetmenin bok yemesidir, iyiyse zaten zevk alınır. oldboy da zaten mangadan uyarlamaydı. mangacılar diyor mudur acaba, ulan film yaptılar sıçtılar içine diye :)

juninho77

yönetmen spike lee, işlerini çok da sevdiğim bir adam değil genel olarak. bana göre bi 25.saat vardı güzel filmi. ama yani yönetmen iyi olsa da, zaten çekilmiş bir filmi neden tekrar pişirip yapıyorsun yani?

@juninho77 senin söylediğin olay manga'dan filme uyarlama. mangacılar gözünden bakacaksak, farklı bir çizer kadrosu, aynı isimle aynı konuda farklı bir manga'sını yapsalardı ne hissederlerdi diye düşünmek lazım asıl...

loveinaflipbook

Bazen cok iyi filmler de cikiyor.
Akira Kurosava - Yojimbo ve Sergio Leone - A Fistful of Dollars aynı filmdir mesela.
Ama ikisi de inanilmaz iyidir. Yani bu uyarlamada problem yok ama mal insanlar yapinca ve filmin icine sicinca boyle oluyor.

archely

bu başyapıta iğrenç hollywood mimikleri ve klişelerinin yakışacağını hiç sanmıyorum, önyargıysa önyargı, ne yapayım, sevmiyorum arkadaş. www.renklidolap.com

mayanasser

seviyorum amerikan film sektorunu yapsinlar gari.

asil nefret ettigim turklerin amerikan dizilerini alip uyarlamalari bok gibi bir sekilde desperate housewives the oc gibi

babamasoliimbananickaldirsin

bazi filmler vardir.temelindeki fikir guzel olmasina ragmen gerek butcenin dusuk olmasindan, gerek yonetmenin acemiliginden, gerek oyuncularin tirtligindan ulasabilecegi potansiyele ulasamaz. boyle filmlerin yeniden cekilmesini sonuna kadar desteklerim. ama arkadas, hikayeyse hikaye, oyunculuksa oyunculuk, cekimse cekim, her seyiyle dort dortluk bir filmi yeniden cevirmek nedir???? senin sisko amerikali bacilarin altyazi okumayi sevmiyor diye, guzelim filmi b** etmenin ne manasi var ??

fak yu holivut!

trying to find a balance
1

mobil görünümden çık