Yoğunluklu olarak sümbül kokusu içeren bir parfüm arıyorum. Eğer kullanmış olan ya da bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? İnternette birkaç tane buldum ama içinde sümbülle birlikte birçok çiçek de var. Ben ise sümbül kokusu yoğun olsun istiyorum. Bu konu da yardımlarınızı bekliyorum... =)




 

çok zor gibi görünüyo çünkü genelde bir kaç esansın ve tabi kimyasalların birleşimiyle elde ediliyor parfümler..işte çiçek kokusu ise kokuları birbirine uyumlu bilmem ne çiçeklerinin karışımı vs. sadece sümbül kokan bi parfüm olacağını hiç sanmıyorum,ancak belllki ağırlıklı sümbül kokar,diğer kokular alt tonlarda olur ama o da cok uzun iş..

KoukLa

anladım... peki, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. söylediklerini dikkate alıp ağırlıklı olarak sümbül kokusu içeren çiçek esanslı bir parfüm alacağım =)

KelebeK

rica ederim kolay gelsin ;)

KoukLa
1

mobil görünümden çık