selamlar efendim.

şimdi 15 aralık münh istanbul gidiş, 8 ocak istanbul münih'e dönüş bileti aldım.

maalesef 15 aralıktaki uçağa binemeyeceğim, bu durumda dönüş biletim de yanar mı?

ya da yanmaması için ne yapmalıyım?

 

yanar check in yapmayı dene

EXXE01

yanıyor maalesef.

kakao

thy'de de aynı durum var, no-show olmuş biletin diyorlar. hatta geçenlerde istanbul'dan cezayir'e uçtuğum halde uçmamış görünüyordum, bilet no-show olmuş. tekrardan dönüş bileti aldım. benim suçum olmamasına rağmen önceki biletin parasını da ödemediler hala 20 gündür. az daha sürerse tüketici mahkemesine verecem thy'nı.

vinca

ilk olarak lufthansanin türkiyedeki merkezini arayin, eger olumsuz cevap gelirse almanyadaki call center i arayin. almanyada ise ikamet direk almanyayi arayin.

olumlu cevap verirlerse güzel sorun yok.

olumsuz cevap verirlerse ve sizin mecburi bir isinizden dolayi no show durumu var ise bunu belirtin. duruma göre tolerans gösterebilirler.

serabetan

Ben bir kez aynı durum için Lufthansa call center'ını aramıştım Almanya'da, gidiş biletini kullanmazsan dönüşte sorun olur demişlerdi.

Saçma bir şekilde gidiş-dönüş bilet aynı uçak için dönüşten daha ucuzdu. O yüzden gidiş-dönüş alıp yalnızca dönüşü kullanmak istediğimi söyledim.
"Sözleşmenin ve kampanyanın şartlarını bozmuş olduğunuzdan dönüş check-in'inde sorun çıkartırlarsa şaşırmayın demişlerdi.

burfak
1

mobil görünümden çık