Pek değerli bu işlerde uzman arkadaşlar. Opera tarayıcısını kullanıyordum firefoxun beni çıldırtmasından sonra. Velakin zaman ne denli bir ilaçtır bilinmez ama, opera da firefox'un verdiği hatanın bir benzerini vermeye başladı şu günler. Önlem olarak "ön belleği parlat" fikirleri pek işe yaramadı her ikisinde de ve ben de siz mukaddes insanların bağrına doğru koşturmaya geldim.

Önceleri firefox'ta, örneğin Ekşi Sözlük'e kullanıcı adımla girmeme rağmen bir zaman sonra kendisi otomatik logoutluyordu ve beni hatırla ibaresi çalışmıyordu hiçbir sitede. Dediğim gibi ön bellek uygulamasını denedim ancak sonuç alamadım. Ben de ie'den sonraki ilk tarayıcım olan opera'ya kesin dönüş yaptım. Bunu takriben operayla geçirdiğimiz bir kaç mutlu haftadan sonra bu kez daha vahim bir durumla karşılaştım. Ekşi Sözlük'e(ki bu sadece örnek, her sitede aynı) giriyorum, hoşgeldin diyor sözlük bana, ama yine tema falan değişmiyor ve logout görünüyorum. Ne biçim iş la bu? Ne yapmalıyım?


 

internetiniz kesiliyorsa sık sık ondan olabilir. benim ki internet kesilmeden asla logout olmuyor.

ayiadam

yok yok bu onunla alakalı değil sanırım. dön bebeğim butonunu kullandığımda da eski temaya dönmüyor.

edit: sinirlendim ve C:\Documents and Settings\deliktas\Application Data içindeki opera klasörünü sildim. oh mis gibi. yeniden dünyaya gelmek gibi tertemiz. her şey ilk günkü gibi oldu. omo.

deliktas
1

mobil görünümden çık