Ektekiler gibi bir sayfada tanımlarıyla beraber 8-10 ürün koyup, sayfanın altına ve üstüne de firma logosu adres tel vs. eklemek istiyorum.

Photoshop vs. gibi ustalık isteyen programlar hariç bu tarz bir katalog yapma şansım var mı? Excel'de yapayım dedim dinim imanım gevredi, bir de yarın öbür gün ürün ekle çıkart yapmaya kalksam iyice işkenceye dönüşecek.

Bunu pdf olarak kaydedip müşterilere gönderebilsem süper olurdu.

 

ms publisher bir araştırın isterseniz

primetime

ben paint ile yapan tanıyorum. sanırım bakış açısıyla ilgili

Absinthe75c

Daha dün paint ile yaptım, oluyor.

piotr

abi paint ile diyorsunuz da benim elimde 200-250 adet ürün var. sizce paint ile pratik şekilde yapılabilir mi? yapılır diyorsanız bükemediğim eli öpüyorum derim.

lazpalle

www.catalogmachine.com

söyle bişi buldum. aslında bundan bir proje yapılır diyip. ufak bir google araması ile zaten yapmışlar amk dedim. kendi kendime.

bir de ufak tavsiye böyle işler ile karşılaşınca ilk yapmanız gereken şey; google'a yapmak istediğiniz şey ve yanına online maker/tool yazarsanız iyi kötü bişirşeyler çıkar sanırım.

mayhemdemon

bence powerpoint ile çok rahat yaparsın. oradan pdfye çevrime imkanında var.

yue

Matbaa baskısı olacaksa elde patlar. Öncelikle çalışma CMYK ve 300dpi olmalı. Bilgiğim kadarıyla ne excel'de, ne paint te böyle bir seçenek yok. Dijital baskı olacaksa bilemem.

and justice erol

yok abi pdf olacak müşterilere göndereceğim, bir de en fazla tablete yükleriz müşteri ziyaretlerinde göstermek için.

lazpalle
1

mobil görünümden çık