Evet selamlar,

Promosyondan ucuza verdiler aldım, yarın tarihi geçiyor. Ne yemek yapayım bunla ben? Tarif olarak yazarsanız çok makbule geçer. Şimdi bunda anneye anlatır gibi diyemeyeceğim, siz bekar adama anlatır gibi anlatın iyisi mi :)

Not: fırın var, ocak var, tava var, çakmak var.

 

fırın torbası diye bir şey var. ondan al. eve gel fırını aç. sevdiği baharatları biraz yağ ile karıştır, tavukla beraber torbanın içine koy. karıştır iyice. torbanın ağzını bağla sağa sola 3-5 delik aç. koy tepsiye ver fırına. yarım saate falan pişer tahminim.

afiyet olsun.

asm

babacım en basit yol asm'nin dediği gibi fırın torbası al direk daya içine. hatta daha kolayı var direk knorr'un fırınlı baharatlı paketleri var onlardan al gayet güzel.

ama bana sorarsan hindi gibi içini kestaneli iç pilavıyla doldurup üstüne tereyağ,paprika,tabasco,winchester shire ve kekikten oluşan gibson sosu ile nar gibi kızarmasını sağlayabilirsin..

GibsonRules

knorr un baharatlı paketlerini ben de tavsiye ediyorum, yakınlarda bi migros varsa bi koşu git al.
içinden torba daçıkıyor. içine varsa patates, havuç falan da koyarsın.. mis.

innerbliss

Knorr poşedi fikrini tuttum, bunu yapiyim ben iyisi mi.

Gibson panpa winchestershire nerden bulucam akşam akşam Amerika mı burası? :D Makroda olsa oraya kim gider şimdi, damak tadını sevdim ama :)

loveinaflipbook

Pilicin üzerine tuz, bal ve tereyağı sürün. Fırında güzelce kızarsın. Yanına da patates cipsi.

m e l t e m

pilici koyduğun fırın torbasına biber patates havuç falanda ekle sosla karıştır. sosu da sulandırılmış salça içerisinde karabiber tuz ve pul biber ekleyerek yapabilirsin, tam bekar erkek işi oldu bu ama sen öyle yap :D

bokmuhendisi
1

mobil görünümden çık