İyi geceler sevgili duyuranlar,

Kısacık bir sorum var. Şimdi birine mesaj attık diyelim, tek tik çıktı. Sonra ikinci tikin çıkması için ne gerekiyor? Bazen o ikinci tik çıkıyor ama online olmuyor. Yani ne biliyim telefonun home tuşuna basınca mı okuyor, tuş kilidini açınca mı? Ne zaman o ikinci tik?


 

tek tik - mesaj sunucuya başarıyla yollandı.

cift tik - mesaj sohbet arkadaşınızın telefonuna başarıyla iletildi. Not: Bu, mesajı okundu anlamına gelmez, yalnızca mesajın iletildiğini gösterir.

www.kadinvekadin.net

la traviata

android sistemli telefonlarda ne yazık ki o olay sağlıklı çalışmıyor, karşı taraf samsung kullanıyorsa yani, iphone'larda okuyunca çift tik

The Pleasure of Pain

iphonelarda çift tikin okunduktan sonra çıktığı benim de dikatimi çekti. diğerlerinde ise iletilince, okunmasa dahi çift tik oluyor.

devilred

iphonelarda da mesajın iletilmiş olması çift tik görünmesi için yeterli. mutlaka okunmuş olması gerekmiyor.

acayipgillerin en acayibi
1

mobil görünümden çık