selamlar,

bu meretin oluşmasını engellemek için ne yapmak lazım. tırnak makasıyla giriştim ama devam ediyor hala. son 1 haftadır başladı, iki elimde de 5 parmaktan 2sinde var en az. hayır canım yanıyor istemsiz parmağım üstüne gelince falan.


 

sürekli nemlendirmen, yetmiyorsa bakım yağı falan kullanman lazım. benim için çözüm oluyor bu ama farklı bir nedeni var mıdır bilemem.

mayaa

surekli nem ve bakim yagi +1

Kurtulmak icin manikur yaptirmayi deneyebilirsiniz.Ya da evde kendiniz sicak suyla yumusatip manikur aletiyle kesebilirsiniz,caniniz acimaz.Sonrasinda ellerinize belirli bir donem vazelin-gliserin ikilisini surdunuz mu hem pamuk gibi elleriniz olur hem de seytan tirnagiyla filan ugrasmazsiniz.

fraise

tırnak makasıyla olmaz. et pensiyle kesmeniz lazım.

nax

www.thebodyshop.com.tr
ALMOND HAND & NAIL BUTTER

erkek arkadaşımda da aynı problem vardı. birlikte yaşadığımızda her gün ellerine sürerdim kısa sürede çok faydalı olmuştu. şiddetle tavisye ederim.

bir de ABSINTHE HAND BUTTER var ama keten tohumu içeriği bulunuyor, ben kokusunu hiç sevmedim. üstteki güzel, ondan edinin.

retronology

geçen hafta seyahatteydim, gittiğim yer de soğuktu. o zaman ondan oldu diyebilir miyiz?

bir de öyle evde manikür aleti falan bulundurmuyorum ne yazık ki, hayatımda da manikür yaptırmadım :) ama nemlendirici kremi deneyeceğim, ir de bakım yağı alayım madem...

loveinaflipbook

manikür yaptırır ya da keser koparırsan vs tekrar daha uzun çıkar diye biliyorum.

elmalı turta

O tirnagina az miktar vazelin sür. Yumusadiktan sonra kopar

hain kostokk

Su için. Vücut susuz kaldığında oradaki deri de ufak ufak kurumaya başlıyor. Engellemek için su içmek lazım.

syd
1

mobil görünümden çık