önce açılan duyurulara baktım da.. ithal filan denmiş. perakende olarak nerelerden alabiliriz? tazesini bulmak mühim tabii. ticaret için değil, evde haşlayıp yemek için. hani şu markette, bu pazarda, şu aktarda vs.. fiyat da makul olursa daha ne isterim, beraber haşlar yeriz :P




 

dia'da dondurulmuşlarından görmüştüm. 2 hafta önce heveslenmiş biri olarak hevesinizi kırmak istemem ama öyle normal mısır gibi olmuyorlar; kokusu, suyu falan.

edit: superfresh konservelerinde de oluyorlar.

garip biseyler

avmlerde stand kurup satanlardan isteyebilirsin, sorun çıkarmadan veriyorlar. hatta antares avmdeki adam haşlanmamış halde satıyor bile.

zubundy

ben superfresh'in donmuşlarından alıyorum. sonra bir sos tenceresine koyuyorum 2 bardak kadar. 1/2 bardak da su koyuyorum. kapağını kapatıyorum. öyle haşlıyorum, buharlı gibi oluyor. deneyerek ne zaman piştiğini anlıyorum. sonra azcık tereyağ ve tuz koyup plastik bardaklara koyup çocukları kandırıyoum "dışardan aldım" diye. anlıyolar tabü. ama yiyolar hapır küpür. metro'da 5 kiloluklardan varmış diye duydum. buzluğa sığsa onlardan alıcam.

zkurmus
1

mobil görünümden çık