Markette en çok hangi promosyonlar ilginizi çekiyor? Ürünlerin yanında bedavadan ne olsa alırsınız?

Diyelim markete girsiniz ve bitarafta Bien kruvasan var, bi tarafta da yine yerli bir marka, Luna diyelim. Şimdi bu Luna Kruvasanın tv de reklamı falan da yok ama fiyatı Bien le aynı, 1 tl.

Luna yanında ne verse onu tercih ederdiniz? (Misal 6 lı paket için cam kupa, atıyorum kalem, çok attım bu olmadı ama işte aklınıza ne geliyorsa yazabilirsiniz.)

Makul ve ekonomik her türlü öneriye açığız :)

 

Şahsen kupa veya benzeri ürünler var diye tercih etmiyorum ki bir öğrenciyim.
Şöyle düşünelim artık bardaklara ve kalemlere ulaşmak kolay , onun yerine çıkışta çarkıfelek veya kazı kazan ile ürün kazanıyorsunuz deseniz o ürünü alırım.

zaten halkımızın psikoloji o yönde , kalemi direkt değil de kazı kazan ile almak çok daha ayrı bir çekiciliğe sahip oluyor

colorwithnotexist

Ürünlerin yanında verilen kupa bardaklar hep ilgime çekiyor.nescafe,lipton gibi ürünlerde görüyorum genellikle,bazılarında demlik de veriliyor.Görünce hemen alasım geliyor ihtiyaç olsa da olmasa da :)

6lı biralarda şişe açacağı,anahtarlık gibi ürünlerde veriliyor,onlar da hoş.

MtKrt

market için bez alışveriş çantası, mutfak önlüğü, el havlusu, tahta kaşık

bu tip, pratik mutfak gereçleri olsa alabilirdim. iki ürünün hedef tüketicisi aynı. promosyon ürün, böyle bir mutfak gereci olsa "bu ürün benim sorunumu çözmek istiyor" diye düşünürdüm. karşılıklı yardım etme güdüm devreye girerdi. ikameleri arasından luna'yı tercih ederdim.

keşke reklamcı / pazarlamacı olsaydım.

m e l t e m
1

mobil görünümden çık