[q]
(7) 

Yanıkla ilgili

fuzuli #686120
Bugün kazara elimin üzerine 95 derece falan kaynar su döküldü. İlk yardım olarak suya tuttuk, yanık kremi sürdük ve oksijenli su dökdük(çok yanlış olduğunu sonradan öğrendim maalesef). Geçmeyince doktora gittim, 2. derece teşhisi koyup pansuman yaptı. 2 gün rapor verdi ama çalıştığım yerde şuan gerçekten ihtiyaçları var bana zaten eksiğiz. Enayilik gibi gelebilir size ama hem hani arkamdan "altı üstü su döküldü" falan demesinler istiyorum.

Sorum şu; büyük bişey değilse yarın gideceğim işe. Ama iz oluşacaksa, su toplayacaksa gitmeyeceğim o kadar enayi değilim.

Ne olur sizce? Daha önce başına gelen var mı?

 

babamın bacağına olmuştu aynısı. iz kalır. gitme rapor verdiyse.

mutevazi

2. derece ise gitsen de gitmesen de iz kalır

işe gidersen enfeksiyon riski var. ha evde de var, ama işyerinde risk daha büyük

pansumanı aksatmayın

geçmiş olsun

la noix

gitme,kimse öyle bişey diyemez.elimiz çok hafif yansa bile ağrıdan duramıyoruz.çok geçmiş olsun.

rock n roll

geçmiş olsun. geçen hafta aynı şekilde boya kazanından bir işçinin ayağına kaynar su döküldü. 10 gün rapor aldı. ki almalı zaten o şekilde çalışılmaz. sakın işe falan gitmeyin ve raporu uzatın mümkün mertebe. şirketi siz kurtaracak değilsiniz. enfeksiyon kapsanız arkanızdan konuşanların biyerlerinde olmayacak. ceremesini her durumda siz çekeceksiniz.

kakao

gitmeyin. 3-5 gün, rapor ne diyorsa istirahat edin. iz kalmaması için mutlaka ilacı vardır. yara biraz kapanınca bundan sürersin. araştırmak lazım.

işe döneceğin zaman da bolca sarıp gidersin. bir hafta sargıda durur. dikkatleri çekip ciddi görünür. sonra da alışınca millet çıkarırsın.

sttc

altı üstü su döküldü diyenin kafasına dökün kaynar suyu. işe de gitmeyin.

sansli pipi

şirketin ortagiysan git

ceycey e
1

mobil görünümden çık