Selamlar efenim, şimdi Almanya içerisinden içkiyi satın alıp Türkiye'ye giriş yaparken ayrı bir limit, duty freelerden alışveriş yaparken ayrı bir limit mi var ? Totalde ben ne kadar içki götürebilirim? Son olarak el bagajında mı yoksa normal bagajla mı götüreyim, ikisine de koysam ayrı ayrı olur mu ?

Toplam kisi basi 1 litre sert icki yani votka viski raki felan. Sakin el cantan koyma mutlaka bavula yok yoksa yasak oliyor tek ucak dan alirsan ickiyo ozaman el cantana koyma hakin var.
samiabi19


valla ben tegelden ahl ye getirmiştim kimse bir şey sormadı..bavulda 4 tane 50 lik votka vardı..verdim onu check-in yaparken bir şey olmadı.. ahl den inince zaten herhangi bir x-rayden geçmiyorsun. direk çıkıyosun bavulları aldıktan sonra. istesen duty freeden filanda bir şeyler alabilirdim.
gibicibicis

1