Geçen gün bir kaldırımdan inerken ciddi şekilde arabanın altını vurdum. Üzerine 150 km yol yaptım,göstergelerde bir problem yok ama içim rahat değil.Ne yapsam göstersem mi alt takımları bir servise? Kasko var ama servis bunun için ücret alır mı benden?




 

bişey olmamıştır muhtemelen. altından bakın. yağ falan da akıtmıyorsa sorun yoktur. ben de baya derin bir çukura girdim çıktım. bişey olmadı.

kakao

sen gideceksin arabanın altına serviste baktıracaksın. servis bakım ücreti alır. garanti kapsamında değilse sanayide altına baktır. bir şey yoksa tamirciler para almaz. arabadan arabaya değişir altta neler olduğu.

inanmazsan inanma

bende bayağı sağlam vurduydum inerken, kesin bir şey olmuştur dedim ama olmamış, düşündüğümüzden sağlam demek ki araçların altı.
kasko dahil olur mu ya da servis ücret ister mi onları bilemiyorum ama sanayideki usta hiç bir şey istememişti.

suq

bu gibi durumlarda en kötü senaryolardan biri kartelin delinmesidir.Kartel delinseydi 150 km yol gidemezdiniz, motor yağsız kalır ve yatak sarardı.

Muhtemelen bir şey yoktur.Servise girerseniz İffet gibi cama kıstırırlar, alırlar da alırlar parayı...İlla İçiniz rahat edecekse tanıdığınız birinin tanıdığı bir ustaya götürüp bir bakıtın.

setra
1

mobil görünümden çık