efenim şu duyurularda bahsettiğim gibi bir staj veya çalışma olanağı arıyorum.
(git: 68292)
(git: 68157)
buradan pek umutlu değilim neticede kaç tane turizmci olabilir ki?
fakat ben nasıl iş aranır onu bilmediğimi fark ettim.
misal yarın pronto tour'a gitsem, iş arıyorum ben diye, olur mu? özgeçmiş götürmek lazım mı? ne yazacağım ben yahu 18 yaşındayım daha?
sonra hem her kapıdan gireni görüştürürler mi insan kaynakları bir şeysiyle?
bir de başka başvuracağım merci geliyor mu aklınıza?
bir yol gösterirseniz çok sevinirim =)

not: insan kaynakları sitelerinde bulamadım benzer bir iş.

 

yahu ben de boğazici 4teyim iş olayını erteleye erteleye hiçbişey yapmadım:) sen hazırlıkta inanılmaz azimlisin maşallah nazar değmesin. ben olsam yerinde yayardım bu yaz hehe:)..

..dilini geliştirmekten bahsetmişsin.. work and travel geldi aklıma..paran varsa tabi..
onun haricinde ingilizcen varsa turizm acentaları alır ama vasatsa geliştirmen için alırlar mı bilmiyorum. ingilizce bilen eleman arayan call center vari yerler oluyor..sultanahmette turistlere hitap eden bir kitapcıda calıstım ben bir sure. sen de oyle bi şey dusunebilirsin...sürekli aynı lafları edince ingilizce falan gelişmez bu arada.okulda bi exchange le düzenli muhabbet etsen cok daha faydalı.:).. gazete ilanlarında ve turizm şirketlerinin web sitelerinde telefonlar ve maillerle deneyebilirsin.randevu alıp gidersin..şişli de falan bisürü acente var.çalışmaya niyetin olduğu müddetce ve para sıkıntısı yapmazsan alabilirler...okula da asarlar böyle şeyler..ilanları okumaya calis...konferanslarda cevirmenlikler vardır standlarda..
güneye antalyaya falan inme şansın varsa otellerde de iş bulursun ama her işi de yaparsın tanıdığın yoksa..

partizan

mesela bir öörnek
www.kariyer.net

partizan

cv yollamak önemlidir. görüşmeye gidemeyeceğiniz bir bölgenin büyük acentelerine cv yollayınız. basit ve anlaşılır olsun. onların aradığı özelliklere sahipseniz sizi arayacaktırlar...

kabablanka
1

mobil görünümden çık