merhaba dostlar,

ben ögle tatillerinde , yolda falan telefondan dizimag vb internet sitelerinden online dizi izlemek istiyorum. Aynı zamanda bilgisayarımdan mp3 atıp dinleyebilmeliyim. Bunun için alınması lazım gelen telefon iphone 5s midir yoksa samsung note 3 mü.. ya da bunlardan hiçbiri ile bu sitelerden dizi izleme sansım yok mu ? bi aydınlatıverirseniz.. teşekkürler :)


 

aynı anda hem dizi izleyip hem mp3 mü dinleyeceksiniz ? eğer böyle birşey yapmayacaksanız samsung s4 derim.

melancholyman

yolda online izlemek zor olur. hem bağlantı kesilir hem de masraflı olur ama istiyorsanız izleyebilirsiniz.

ontheroad

bana iki telefonla da dizimag gibi sitelerden video izleyemeyeceğim söylendi, yanlış yani kesin öyle mi ? iphone için program vs yüklemek gerekecek mi ? not sevgili kara pabuç kadına desem süper olacak sey nedir yahu ? hayatın mı değişecek..

chezsoi

dizi-mag.com/m sitesinden hiçbir uygulama yüklemeden dizileri izleyebilirsiniz. mp4 çalabilen tüm telefonlar yapabilir bunu. illa son teknoloji ürünü note3 ya da 5s olması gerekmez. ama para bok diyorsan 5s öneririm.

himmet dayi

teşekkür ederim arkadaşlar , ben yurtdışındayım kontratlı alacağım . ne alsam aynı para o yüzden almışken uzun yıllar gitsin diye düşündüm. kara pabuç ani cıkısım için özür dilerim. bi an ööeehh oldum :)yani ne alıyoruz şimdi ? :)

chezsoi

teşekkür ederim.. :)

chezsoi
1

mobil görünümden çık