dinlediğim bir şeyi audacity'le kaydedebiliyordum. ilk kurduğumda şu "lame_enc.dll" ilgili de bişeyler yapmıştım. şimdi başka bi bilgisayara kurmak gerekti. bu dll dosyası da var elimde. ne yapmak gerekiyor? hiçbişey yapmadan kaydetmeye çalıştığımda çok zayıf oluyor ses. hani kaydederken bi ses dalgalanması gösterir ya onda mesela çok az dalgalanma oluyor. aslında daha önce de duyurudan bakmıştım sanki böyle bişeye ama bulamadım şimdi.




 

lame mp3 encoderdir, mp3 dosyalari yazabilmesini saglar audacity veya onu kullanan diger programlarin. Senin sorunun sinyal siddeti ile alakli sanirsam, kullandigin bilgisayardaki ses kartinin girisleri, kullandigin mikrofon falan buna etki edecek seyler. Ama yine de sesi yukseltmek istersen (tabi sesteki gurultu oranini day ukseltmis olursun) audacity de tam nasil hatirlamiyorum ama process gibi bir menuden "gain" veya "volume" olmadi "normalize" gibi seyleri ara, onlardan ayarlayabilirsin.

kurukafa

lame_enc i ben c:\program files\winamp içindeki lame dll ile kullanıyorum. onun içinn audacity ayarlarında mp3'ü seçip gözattan da bu klasörden lame 'yi seçersen mp3 olarak kodlayabilirsin.

edip
1

mobil görünümden çık