gaziemir den mötbe ye gideceğim. ege üniversitesi kampüsünün içindeymiş sanırsam. ama ben kampüse bile nasıl gideceğimi bilmiyorum.

nedir?


 

gaziemirden direkt otobüs var mı bilmiyorum bayaa bi yolu uzatarak anlatıyor olabilirim ama alsancak yap ordan da 62-63 ege kampüsün içine giriyor. kampüste durduğu ilk durakta in (su ürünleri durağı oluyor)ordan kime sorsan anlatır zaten ama dümdüz 150-200 metre yürüyüp yemekhaneden sola sapıp e cafe'nin oraya kadar yürü..hemen arkası mötbe!önüm arkam sağım sobe!

benefse

gaziemir bornova dolmuşları var, tansaşın oralardan falan... onlara binip bornova metroda in. 525 nolu otobusler var metroda koprunun altından kalkan kampuse giden onlara bin, son zamanlarda yolları degismis ama zaten kampusun icinde inersen yuruyerek gidersin her yerinden... bindiginde sor en yakın yeri soyler bir ogrenci...

wasowsky

teşekkürler.

iki cevabın bileşiminden tahmin edersek, gaziemir-bornova dolmuşu var, dediğiniz gibi. oradan 525, kampüs içindeki ilk durakta inip soruyorum, uygundur sanırım.

elleriniz dert görmesin.

lovemyself

525 e bindikten sonra ilk durakta inme, kampüs içi ilk durak ziraat fakültesi çünkü. eğer öğrenci köyündeki durağı saymazsak(kampüs dışı sayılır) 5. durakta in sen en iyisi, orası zaten öğrenci çarşısının sonu. mötbe de çarşının hemen üst tarafında.
güzergah için tinyurl.com

endiku

endiku, ne kadar teşekkür etsem az ya, sağolasın.

kampüse girdiğimde, bütün duraklarda hatırlıcam bu haritayı :)

lovemyself

önemli değil işine yarasın da. izmir'de olsaydım rehberlik de yapardım sana ama malesef şuan için bursa'dayım.

endiku
1

mobil görünümden çık