kullanananların şarj performansları nasıl acaba merak ettim.benim %100 dolu olsun 2 saat elimden hiç düşürmeyeyim(full internet) %30 falan kalıyo.normal mi bu




 

normal degil.

soyle anlatiyim, gece sarja takiyorum gun icinde facebook en az bir saat aciktir, safari en az bir saat aciktir, bu aralar asphalt8'e ve 8 ball pool'a takiliyorum ve en az birer saat oynuyorum, aktif bi sekilde imessage kullaniyorum, oydu buydu ghunluk kullanimdi derken 24 saat sonra %10 civari sarj kaliyor.
(bu arada internet wifi)
(evet.. issizim..)

foolrules

ipadde benim de baya çabuk bitiyor artık. önceden kullanmadığım zaman uyku modunda kapalıyken şarjını yemezdi. artık yiyor galiba. halihazırda çalışan uygulamaların hepsini kapatıyorum artık bırakmadan önce. yine de çok verimli olmuyor.

kirazıseviyorum

ios6'ya göre biraz daha hızlı bittiğini söyleyebilirim ama o kadar vahim değil. sadece 3g kullanımı biraz fazla sömürüyor.

empati kuramayan psikolog

Ben eger internet kullanarak(radyo youtube vs) muzik dinliyorsam eger bi saatte %20 civari sarj yiyor. Ama muzik dinlemezsem sabah 7 de %100 sarj, gun icinde oyun, safari, whatsapp kullanirsam aksam 7 de %10 altina iniyor.

cometome

2 saat full internet ile %70 falan bende. hatta aynı anda müzik de dinliyorum.

eastanbool

Benim normalde 2 gun gidiyor. Ekran parlakligi onemli, parlaklik yukseldikce sarj tukeniyor.

crown
1

mobil görünümden çık