WAT'a gimek istiyorum ama ingilizcem çok düşük. Gitmesem içimde kalıcak, sonraki yıl staj var zaten, gidersemde sap gibi ortada kalırmıyım diye düşünüyorum. Sice napsam? Her türlü öneriye,görüşe, ek bilgiye açığım




 

ben 2009da yaptım, bir eğlence parkında, çok güzel zaman geçirdim, ve burada yaşamaya karar verdim, okulu bitirdim, yıllar oldu buradayım.
demem o ki, hayatını değiştirecek bir tecrübe.
daha da sade söylemek gerekirse; YAP

jemjum

In the end we only regret the chances we didn’t take.
ingilizce falan demişsin ya gaza geldim bir an:)
gitmiş biri olarak git derim

cemsaddiction

ben de yaptım, bir eğlence parkında. (six flags işte ya) hayatımın sonuna kadar böyle bir yaz geçirmeyeceğim herhalde. work kısmı ayrı güzel, travel kısmı ayrı güzel. "sömürecekler, köpek gibi çalıştıracaklar seni" diyenlere kulağını kapat ve git.

ingilizcem çok düşük demişsin. daha 8 ay var. wat şirketlerinin bazıları bedava ingilizce alıştırma kursu veriyolar. vize görüşmesine kadar günlük sorulara cevap verecek kadar ingilizce bil yeter.

özetle kesin git. ve emin ol hayata atıldıktan sonra çok büyük ihtimalle 3 ay amerika'da duramayacaksın. 1 hafta durup geri dönersin en fazla.

efreet sultan

seçtiğin işe göre gerçekten de "sömürecekler, köpek gibi çalıştıracaklar seni". bende böyle oldu mesela. ama pişman mıyım hayır bi daa fırsatım olsa gider miyim evet.

bu arada eğlence parkı iyidir. eğlence parkı seç

lehim ve havya ile mikrocip yapan adam

oncelikle yapacagin ise oranla cok buyuk paralar kazanicaksin. amelelik yapip aylik 5 milyara yakin para kazanacagimi soyleseler ana avrat soverdim ben insanlara halbuki oluyormus.

oncelikle dusunecegin ulan ucuz isci buluyorlar bizi kullaniyorlar. ki hakkaten oyle millet 3 ay boyunca amelelik yapmiyor. kisa sureli calisip cikiyor tatillerde sicak havalarda hasta oluyor falan. ama sonuc sen isini problem etmezsen guzel para kazaniyorsun guzel bir macera yasiyorsun ayrica elektronigin alisverisin dibine vuruyorsun.

sap gibi kalmazsin gezecek birini bulursun emin ol. 3 ay sadece selam verdigim bir irlandali ile beraber niagara turuna katilmistim. adam soguk nevale ama gezmek istiyor sonucta gayette iyi anlastik. Hele turk murk ararsan tonla bulursun.

sevgilimle gittim miamide mustang kiraladim ve su an hala hayatimdaki zevklerin tepe noktasi benim icin. acaba su noktaya bir daha erisebilir miyim diye dusunup duruyorum varsin sen dusun gerisini.

terlikli cita

Git ama kazandığın tüm parayı elektroniğe harcayıp gelme, adam gibi gez dolaş bi daha görme şansın olmaz belki de oraları..

nec12

Gitmiş biri olarak sana tek sözüm, GİT !

piotr
1

mobil görünümden çık