Uzun süredir kendi çapında sorunsuz çalışan bu güzide program şu sıralar "hata raporu gönder" moduna girmiş bulunmaktadır. Kendisinde oturum açtığımızın 3-5 saniye evvelinde sorun çıkartıp hata vermesini kınıyoruz. Bunun yanında daha önceden aynı sorunun başka birkaç arkadaşımızda da patlak vermiş olmasını bilmek bizi endişelendirmekten öteye geçmeyecektir. Yine de acil yardımlarınızı bekliyoruz.

Aynı zamanda, aklımıza gelmişken belirtmekten çekinmeyeceğimiz bir durumla karşı karşıyayız. Bu program çalışırken, dosya aktarımı yapacağımız zaman bize virüs yazılımı yükleyin gibi abuk sabuk şeyler söylüyor direncimizi kırmaya çalışıyordu. Fotoğraf ve müzik paylaşımlarımıza karışmayan ancak diğer dosya transferlerimizde namus bekçiliği yapan bu programın eski sürümlerinde winrar yoluyla sıkıştırdığımız dosyaları rahatça transfer yapabiliyorduk. Fakat artık son sürümde rarlı dosyaları da gönderemediğimizi öğrenmiş olduk. Tez yoldan çaresini bulana manevi öpücüklerimizle birlikte, güzel dileklerimizi sunmaktan da geri kalmayacağız. Kamuoyuna duyurulur!


 

malwarebytes anti malware'yi yükleyip bilgisayarınızı taratın, ben de çok araştırdım en işe yarar yöntem bu oldu. rarlı dosya gönderme olayına gelince göndermeye çalışırken yüklemeni istediği güvenlik bileşenini yüklersen gönderebiliyosun.

gsgsgsgsgsgsgsgs
1

mobil görünümden çık