tamamen merakımdan soruyorum. bir duyurudan görünce esinlendim. şimdi erkek tarafı kızı görüp beğeniyor. arada kızın da ona baktığını düşünüyor ve bir gün kızın yanına gidip tanışıyor vs vs. ortam arkadaş yemeği parti falan değil ama. önceden görülen ama hiç tanışılmamış bir kız.

yani bu yolla gidip kızla sevgili olabilmiş insanlar var mı gerçekten ?


 

ben oldum abisi aynı yurttaydık iki gün üst üste bana baktığını gördüm ve gittim tanıştım. 2 hafta sonra sevgili olduk. bi sürü örneği var bunun. ilk gittiğin anda kuracağın cümleler vereceğin tepkiler çok önemli. ayrıca o duyuruda böyle bi şey imkansız tarzı bi cevap yazan arkadaş var salla onları.

melancholyman

bende olmadı.tanışınca ne mal olduğunu anlıyor kızlar :P

hystarie

e çok normal bir durum değil mi bu yahu? hep arkadaş ortamında mı tanışılır. angut gibi kesişip sonra hiçbir şey olmamış gibi gidiyor musunuz? kızlar gıcık oluyor, uzun süre kesişip de yanına tanışmaya gelmeyen erkeklere.

juninho77

şu ketum halimle ben bile bu taktikle ünv'de biriyle çıktım.

kendisi örgün ben ise ikinci öğretim okuyodum. bi kaç kere gördüm okulda. sordum ettim kimse bilmiyomuş. kız öğleden sora derslere girmeye başlamış meğer o ara. neyse gördükçe tabi ben bakıyorum buna. o da bana bakıyo ya da ben öle hissediyom. neyse. bi gün baktım derste aynı anfideyiz. hiç ortak arkadaş olmadığından tanışmama imkan yoktu. ve ben bu fırsatı kaçırmamalıyım dedim. hop gittim yanına oturdum. selam ben spirit dedim. derste biraz konuştuk. sonra olaylar gelişti.

spirit crusher

uzun süre kesip de yanına gelmeyen erkeklere kızan kızlara sesleniyorum: "sinyal ver, g.t olma riski öyle sıradan bir risk değildir"

her giriste sifresini unutan adam
1

mobil görünümden çık