nasıl host ediyor? sabah işe giderken guestleri evde mi bırakıp çıkıyor? herkes evden sabah erken saatte mi çıkıyor? noluyor? oluyor mu?




 

herkesin hostluk tarzı başka, ancak genelde misafire anahtar verirsin, al kardeşim ev senin dersin. tvyi, neti, mutfağı biraz anlatırsın. sonra ister beraber gezer tozarsınız, isterse kendi gezer tozar.

only the strong survive

hakkaten anahtar bırakan var mı gueste? sakatlık çıkmıyor mu hiç bu gibi durumlarda?

loveinaflipbook

Misafirin ve ev sahibinin aldığı önceki yorumlara bağlı her şey.

whoosie

mesela bayan misafir geldi siz işteyken eve herif attı bir güzel esrar vs. çekip herif kızı öldürüp gidiyor. olabilir mi ?

zirveler

Genellikle misafir programına göre evden çıkıyor. Kimse evde oturöaya gelmiyor netice itibariyle. Tabi süreye göre oturacağı günlerde olacaktır. Evet gerekirse evde bırakıyor.

Sormak istediğin güven hususu ise evet karşılıklı güven söz konusu. O kişi veya kişiler nasıl senin böbrek.avi olmadığına güvendiyse sende onların birşeyler araklamayacağına güveneceksin.

Nocturne

peki mesela misafir geldi gece seni öldürdü doğrayıp buz dolabına attı
olabilir mi?

olur tabi yani her şey kader kısmet meselesi..

hope ender

Paristeki hostlarimiz, sabah 6.30da evden çıkıp 7 de geri geliyordu. Bizimle girip çıkacaksiniz dediler, mecburen ok dedik. Ama öldük akşama kadar. Üstelik de kışti, kicimiz dondu. Ama onlar dışında çoğunlukla hostlarimiz anahtar verip istediğiniz gibi girin çıkın dediler. Şahsen misafir olarak en rahatı böylesi tabi ama, ev sahibi olunca ben de benle bereber gir çık diyorum maalesef.

nicki martin

böyle şeyleri baştan yazışma aşamasında açıklığa kavuşturmanız uygun olur.

386 dx
1

mobil görünümden çık