selamlar,

eski spor (günlük) ayakkabılarım nanayı yediği için yeni bir çift almaya karar verdim. genelde çok rahat oldukları için skate ayakkabıları tercih ediyorum. bakıp hoşuma giden birkaç model olarak da:

www.freedom.com.tr
www.freedom.com.tr
www.freedom.com.tr

3. sıradaki diğerlerine göre biraz daha pahalı, değer mi bilmiyorum, çok da sanmıyorum gerçi. ama model fena değil.

önereceğiniz başka modellere de açığım tabii.

 

2. güzelmiş

patates baskı

Merhabalar öncelikle,ilk defa ilgi alanıma cuk oturan böyle bir soru sorduğunuz için çok teşekkür ederim:)

Rahatlık sizin için ön plandaysa kesinlikle Emerica seçmelisiniz.Hatta ve hatta Emerica'nın foam tabanlı modelleri sizi tam anlamıyla memnun edecektir.Etnies'de de foam tabanlı modeller var ama net olarak hangileri bilmiyorum.Gösterdiğiniz ilk model olan jinxde bildiğim kadarıyla foam yok,o yüzden ilk tercih olmamalı bence.Volcom ayakkabı'da o kadar iyi değil,tavsiye etmem.Etnies'in tipi çok kötü onu da çıkarıyorum o yüzden.

Tavsiyem ise yıllar önce kullandığım hsu modeli olucak.Hala kendisinden giydiğim en rahat ayakkabı diye bahsederim,hakkikaten de öyle.Foam tabanıyla rahatlığın sınırlarını zorlar,yürüdüğünüzü hissetmezsiniz.

Eğer hafif bilekli bir model sorun olmuycaksa kesinlikle hsu emerica:
www.freedom.com.tr

jpsartre

2

shejia

@jpsartre detaylı cevap için teşekkürler. etnies'de sti teknolojili tabanlar senin dediğin olay sanırsam. öyle birkaç model gördüm ama denemedim. şimdiki ayakkabım da etnies ama sti taban değil, ama işte artık giy çıkar parçalanadı parçalanacak.

bilekli çok tarzım değil aslında, bileksiz model de önerebilirsen önceliği onlara vermek isterim. emerica jinx'i denedim, çok beklediğim rahatlıkta değildi ama görüntüsü hoşuma gitti, daha rahat olması tabii ki öncelikli tercihim.

loveinaflipbook

2.

tedirginlik hucresi

@loveinaflipbook

Benim kullandığım hsu bileksizdi ama bu seneki koleksiyonda yok anladığım kadarıyla.Ama denemediysen hsu'yu denemeni tavsiye ederim,bileği çokkısa hissettirmiyor bile bilekli olduğunu.

Onun dışında baktım freedom'un sitesine pek foamlı model gözükmüyo.Leo da getirmemişler bu sene,olsa onu önericektim.Mesela şu ayakkabı'nın tipi güzel ama rahatlık nasıldır hiç bilmiyorum:
www.freedom.com.tr

jpsartre

dostum bak bu marana koleksiyonu da çok sağlam ayakkabıdır,giymedim ama yabancı forumlarda en çok beğenilen serilerden rahatlık açısından.Getirdiklerini düşünmüyordum ama varmış:
www.freedom.com.tr

jpsartre

2. ayakkabı diğerlerine nazaran daha güzel.

takilagimacanim

güzel, kafamda 3aşağı 5yukarı bişeyler oluştu. foam tabanlıların dışına çıkmıycam en azından onu biliyorum :)

yarın, olmadı öbür gün bi uğriyim freedom'a, deniyim, sonra olmadı online siparişimi veririm, dükkanda da her model yok çünkü sanırsam.

loveinaflipbook

3

neo

2 de güzel 3 de.
ben olsam 3'ü alırdım.

papillon7

22, bayan; 1 veya 3 diyor

cassidy fairylady
1

mobil görünümden çık