jean-paul sartre'den akıl çağı'nı alacağım da, hangisi daha hızlı gönderir? bir de pahalı lan! daha ucuza bulunur mu ki?

not: 21.5tl


 

www.nadirkitap.com 1 tl'ye buldum :)

omonia

sakın sakın nobel ödüllü yayınlar serisinden almayın, evde bizim çoğu var, bu kadar baskı hatalı eksik sayfalı çevirisi garip olamaz, zamanında gazete mi ne vermişti zaten kuponla.

alice practice

şu sıralar d&r çok yavaş, tavsiye etmem. benim siparişim kaç gündür tedarik sürecinde.

bol sekerli turk kahvesi

"Değerli Müşterimiz,
Sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla Lojistik Merkezi'mizde ve teknik altyapımızda yenileme çalışmaları yapmaktayız.
Bu süreç içerisinde sipariş ettiğiniz ürünlerinizin sizlere ulaştırılmasında olmasını hiç istemediğimiz gecikmeler yaşadık.
Gecikmeden dolayı özür diliyor ve anlayışınıza sığınıyoruz."
Dedi D&R!

cliquot

valla şırnaktayım ve ne zaman sipariş versem maksimum 3 günde ( ki çoğu zaman 2 günde ) elime ulaştı d&r dan istettiğim siparişler.

önceleri kitap yurdunu kullanıyordum ve bir gün siparişimi tam 10 gün kadar sonra gönderdiği için ve fiyatlar d&r da olanlara nazaran daha pahalı olduğu için d&r'ı tavsiye ediyorum.

tekil3.şahıs

son günlerde nobel kitap'tan çok memnunum, tavsiye derim.

www.nobelkitap.com

bahadr35

kitap yurdu tedarik süresi belirtiyor siparişleri verirken, daha sonrası kargo şirketine kalmış bişey. Bir de bulınduğun yer merkezi mi, dağıtım noktalarına yakın mı? onlar da önemli.

dafaiss
1

mobil görünümden çık