15.000 TL almayı düşünüyorum. Maaş müşterisi olmama rağmen Garanti "en az" 48 ay vadeli kredi açabileceğini söyledi. Yuh yani.. Tamam istersem 5 ayda da kapatırım krediyi ama ödenecek tutar da vade uzadıkça artıyor.. Çakallar işte..

Bana önerebileceğiniz kredide şu an en uygun banka hangisi? Arayım görüşeyim.

Teşekkürler,

 

İş bankası ya da Halk Bank derim ben. Diğer abudik bankalar gibi bir mesaj atıp kredi atmak yerine seni biraz zorlayabilirler. Belge filan işleri için ama faiz oranları daha insancıl diğer bankalara göre.

Bir de ne yap ne et TEB'e bulaşma.

inevitable loser

enuygun.com'dan bakabilirsin, karşılaştırma imkanı oluyor bankaları. odeabank iyiydi diye hatırlıyorum.

Lethe

kredi alırken size zorla verecekleri kredi kartını, iptal ettirme çabalarınızı hesap işletim ücretleri, ekstra ekstra ücretler vs. bunları hesabedin. 2-3 e bakmayıp zaten çalıştığınız bir banka ile çalışın derim.

zenlaid

az once de bir duyuruda belirttim, biz is bankasi'ni sectik ve kesinlikle oneririm. islemlerde cok kolaylik saglaniyor, faiz oranlari da cok dusuk, ekstra ucretler az. is bankasi ile calismanizi oneriyorum ben, ev alirken tecrube etmis biri olarak.

asyamaris

bulasmayacaginiz bankalara ben de siddetle finansbank'i ekleyeyim bu arada. ne kredisini alin, ne kartini, hesabini. hic bulasnayin finans'a sakin.

asyamaris

iş bankasından dosya masrafsız 1000 TL faizli 10 aylık kredi aldım. Garantinin aq! diyorum afedersiniz..

plastic_angel
1

mobil görünümden çık