Romalılar merhaba,

Ben en son direksiyon sınavını geçtim ve kurstan sertifikam çıktı. Şimdi bir form doldurup harçları ödeyip evraklarımı tamamlayıp emniyetten randevu alırsam gittiğim gün ehliyetimi alıyor muyum yoksa daha bekleyecek miyim?

Bana ehliyet bayrama kadar lazım, kurstan bir hoca harç ücretlerin dışında 200 lira daha verirsen cumaya kadar çıkartırım sana diyor ama ehliyet alma prosedürünü bilmediğim için bir bilene danışayım dedim adama o kadar para bayılmadan evvel. Bir yardımcı olaiblirseniz sevinirim.

 

Emniyete bugün gidersen hafta sonuna çıkmış olur. Randevu olayı nasıl işliyor bilmiyorum. Yoğunluğa göre öğleden sonra veya birkaç güne çıkıyor bildiğim kadarıyla. 200 liraya yazık.

onexey

Bence de hocaya 200 tl falan verme,emniyetten randevu al(internetten)(bu arada kursun hangi ilçeye bağlı ise ordan alman gerekiyor ehliyetini)evraklarını ver sonra 1 hafta sonra ehliyetin hazır olacak.

akanocturne

bayram sırasında hazırlanıyor mu ehliyetim? Örneğin ben bu çarşamba gittim diyelim, haftaya çarşamba çıkacak. Ben bayramın ortasında gidip alabilir miyim ehliyetimi?

alihoca

Muhtemelen alamazsın. Onu emniyete sormak en güzeli. Normal şartlar altında ehliyetinin hazırlanması 1 dakika civarında sürüyor. Emniyet personelinin nazlanması biraz işin uzaması.

onexey
1

mobil görünümden çık