Önceden siparişim 2-3 gün içinde elimde olurdu ve siteden da çok rahat takip edebilirdim.. Fakat son iki haftadır yaptığım 2 alışverişte sıkıntı oluyor.. Bir tanesinde kitap haricinde bir şey almıştım bu yüzden gecikti sandım fakat bir listem daha var kitaplardan oluşan (stokta olmadığına dair bir bilgi yok) hala tedarik sürecinde yazıyor.. Normal şartlarda şimdiye kadar çoktan gelmiş olması gerekiyordu..

Son zamanlarda bir durum mu var bilmediğim, herkes mi yaşıyor bu sıkıntıyı?
Yeni bir sipariş daha vermem gerek ve böyle olacaksa başka yerden almayı düşünüyorum..

Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim, teşekkürler..

 

maalesef ayni sekilde, benim de son 2 siparisimden biri parcali sevkiyat, digeri de 1 haftadir elime ulasmadi.

quirinus

herkes yaşıyor, idefix le mi birleşiyolarmış bişey oluyomuş.. son 1 aydır 3 siparişim oldu, 5 6 günden önce alamadım ben de hiçbirini

hope ender

valla d&r'ın sitesinden her aldığım ürün geç geliyor. en son ayın 2sinde yeniden sipariş vermek zorunda kaldım ve hala tedarik sürecinde. topu topu 2 kitap, basımını mı sağlıyorlar anlamadım ki.

spider03

önce nasıldı bilmiyorum ama 1 ay önce kitap almıştım elime ulaşması on günü bulmuştu.

uzunuzunilgi

Evet ben de ayın 2 sinde sipariş verdim ve hala tedarik sürecinde, idefix teki işlemimi görüntüleyemiyorum bile yarın telefon edip soracağım durumunu.. Neyse sinir bozucu olsa da bir tek bana olmadığına sevindim, sağolun..

mutekebbir

evet eskiden çok daha iyiydi. idefixle birleşti depo taşıma mevzusu falan var mecbur beklicez ben de bekliyorum 5 iş günü oldu hala yok

metehan01
1

mobil görünümden çık