Konuşmak isteyen birileri bulunur belki diye Ekşiduyuru yazarlarının açtığı Connected2.me adreslerini ve benzer adresleri belirten duyurular sürekli siliniyor. Siz bu tip duyurulardan rahatsız oluyor musunuz? Oluyorsanız neden oluyorsunuz?




 

olmuyorum.

basond

olmuyorum.

lemmiwinks

oluyorum.

ron dennis

Rahatsız olanlar nedenini de yazarsa yapıcı bir durum söz konusu olucak..

skydreams

neymiş diye baktım da ergenler kullanmasa daha iyi bir platform olabilir.

infoabout

Olmuyorum. Hepimizin ruh hali farklı sonuçta. Girmek isteyen girip konuşur işte ...

storax

üzerine pek düşünmem ama itici geliyor. bir nevi attention whore'luk işte (ilgi orospuluğu değil de bunu söyleyince daha havalı oluyor).

zgrydn

ben oluyorum. ben burayı yardımlaşma yeri olarak görüyorum. her konuda yardımlaşma. sorular, cevaplar, fikir danışmalar vs.

ama birisinin burda, işte o connected2me linki verip gelin konuşalım demesi bana saçma geliyor. daha öncemli bir dyuyuru varken, bu tip gereksiz şeylerden dolayı aşağıda kalabiliyor o önemli duyurular.

ki ayrıca konuşmak isteyen birilerini bulmak için ne gerek var allah aşkına buraya duyuru açmaya.

bu sitenin amacına ters buluyorum. çok rahatsız oluyorum. terbiyesizler.

mahone

rahatsız oluyorum. burayı sorularımıza cevap bulmak için kullanıyoruz, birileriyle tanışmak için değil. amaç dışı kullanım.

eksi sozlukte eksiyen adam

ben bi tek senden rahatsız oluyorum.

düzenli olarak hiç şaşmadan her gün bu tip duyuru açan bi sen varsın.

raskolnikov2

oluyorum.

repins

oluyorum.

sansli pipi

oluyorum.

tescillimarka

olmuyorum

groovettyn

olmuyorum. rahatsız olanları otobüste yanına erkek oturtmayan kadına benzettim:)

the kene

bana neymiş ki olm?

bu nick tam yirmi alti karakter
1

mobil görünümden çık