Şu Model bir ekran kartım var.(Geçici şartlar gereği ne yazık ki)

i.imgur.com

Ve şu modeli almak istiyorum..

i.imgur.com

ekran kartı hedeleri hakkında bilgim kısıtlı... ikisinin slot hedeleri farklı, farkındayım ama bendeki ana kartın ekran kartı slotu da kafamı karıştırdı.. yani iki aralık da yok slotta. bir tane var.. sanki almak istediğimle uyacakmış gibi.. fikriniz, tecrübelerinizi eksik etmeyin efem.. zaten olumsuz bir durum olursa ana karttan başlıcaz takviyeye :|

 

birinci kart agp, ikinci kart pci slotuna olur. bunun için anakartı da değiştirmek gerekiyor. anakartı değiştirince işlemci ve ramleri de değiştirmek gerekir.

hollowlife

işte hollowlife'ın şu söylediği var ya, bilgisayar dünyasının en iç acıtan lafı.

tam bilgisayarı yenilemek için oturursun araştırırsın, (abi ssd ve ekran kartı alsam yeter) dersin. 350-400 liraya aradan çıkmayı planlarken bi bakmışsın masraf olmuş 1300-1400 lira. niye? "abi o anakart bunu çalıştırmıyor" çünkü.

kamera motor

İkinci kart pci-ex slotuna sahip bir anakart gerektiriyor, görünen o ki kullanmakta olduğunuz bilgisayarın platformu biraz eskide kalmış. Bindan 1,5-2 sene önce olsa anakartı değiştirmeyin, yeni bir agp ekran kartı alın derdim ama şimdi böyle yaparsanız boşuna masraf olur.

Kısacası platform değişim vakti gelmiş, adam gibi bir anakart, adam gibi bir işlemci ve işinizi görecek bir ekran kartıyla yeni bir başlangıç yapmalısınız artık.

yarin bos musun

Bende hayvan gibi bir pc vardı pro grafikerlerin kullndığından... Ama kardeşimiz eğitim, ihtiyaç meselelerinden onu da aldı... Ah çekiorum bu aralar dostlar.. Parasız çözdum bunu.. Takviyeye anadan baslicaz o halde.. Eyw.

urnganic
1

mobil görünümden çık