arkadaşlar başlık asıl konuya biraz değindi , evet... kesinlikle yanlış anlaşılmak, örnek olmak istemem.. önce bunu belirtmiş olayım..
sormak istediğim şu ki internet üzerinde bir çok release takımları mevcut... oyun veya program gibi. ama neden çok nadirler.. aklınıza şu gelebilir belki şuan: aaa bu fifa 14 crack çıkmamış ondan soriyi?? kesinlikle hayır.. sorum geneli kapsayan bir mevzu.. emeğe saygı güruhundanım. ama zamanında hepimiz kullamışızdır veya şuan bir çok kişi kullanıyordur. program kırma vesaire yetenekler çok mu nadir şeyler ki nadir elemanlar yapıyorlar bunları.. mesela ben bu zamana kadar türklere ait bir release takımına rastlamadım(her program dalında istikrar sahibi olan). burada sorum niye biz birşeyleri kırmıyoruz değil..!.. sadece kırmak harbi zor ve teknik iş mi ki dünyada her program dallarında 5-10 arası takım sıklıkla yapıyor bunu. umarım sorumu net aktarabilmişimdir.. olası yanıt, yanıtlar için şimdiden teşekkürler...



 

bildiğime göre çok zor ve tehlikeli bir iştir. ve yine bildiğime göre skidrow, razor, flt gibi gruplar tamamen anonim olarak çalışmak zorundalar. türk release grubu derken yazılım değil de film release grupları mevcut.

kutukcu

zaten zor bi islem. onun disinda bireysel ya da hadi 3-5 kisi toplanip kiralim sunu tarzinda yapilacak bisey degil. bu islerde de para donuyor. korsan oyinlar ambalajlanip satiliyor. turkiye de belki azaldi ama dunya pazari buyuk. gruplara paralar veriliyor. hatta rakip firma rakip firmanin oyununu kirdirabiliyor. oyuncular bi oyuna beles ulasirsa kendininkinin satacagini dusunuyor. yani bu yuzden burasi da bi piyasa isi yapan gruplar var yapip paralarini aliyolar. senin benim torrentten indirdigim piyasadan kirilmis olan kopya oyunu alip torrente koyanlar. en basit sekliyle bu. yoksa karman corman isler:)

ergenpezeveng

fm 2013 icin skidrow ve oyun yapimcilarinin anlastigi ve belli bir sure crack'inin skidrow tarafindan cikarilmayacagi efsanesi dolasiyordu. bildigimiz gibi fm 2013'un crack'i cikmadi bir sure. (su an var mi bilmiyorum)
hacker'lar da isi paraya doktu artik.

bohr atom modeli
1

mobil görünümden çık