selamlar,

salondaki büfemsinin üstüne, ya da rafına, birkaç bardak koymak istiyorum ters duracak şekilde. mesela şarapların yanına birkaç şarap bardağı... direkt mobilyanın üzerine koyunca sanki ağız kısmı hep tozlanıyormuş gibi geliyor, bir de mobilyayı çizebilir endişesiyle altlarına bir kağıtımsı koymak istiyorum.

normal A4 salak gibi olur gibime geldi, birkaç yerde görmüştüm düz bir tabağın içinde, dantel desenli bir kağıtımsının üzerine koyuyolar bardakları. bu amaca özel bişey mi onu da bilmiyorum gerçi, yoksa yine yaratma bişeydir belki...

bana önerisi olan var mı?

 

Markete gittiginizde cay bardaklari ve cay tabaklarinin oldugu yerde kagit bardak altligi goreceksiniz ya da soracaksiniz.

yarin bos musun

tek tek mi oluyor onlar? yani her bardağa bir adet şeklinde mi? eğer öyleyse, mesela 4 veya 6 bardağı bir seferde üstüne koyacağım şekilde bişey de var mıdır? kare gibi olur, dikdörtgen gibi olur. aklımda A4 vardı ama çok salak gözükür heralde ya :D

loveinaflipbook

çay bardağı altlığından alacaksın. ismi "dole"

principia

Benim soyledigim tek tek ama sizin istediginiz sekilde tepsi kagitlari var biraz daha zor bulunur ama. Dantelli, islemeli falan kucuk ortuler kullansaniz?

Bir de bir daha a4 derseniz estetik tanrilari gelecek ve ssizi cezalandiracak

yarin bos musun

bardak altlığı dendiği de olur. paket halinde satılırlar.

pangea
1

mobil görünümden çık