2-3 aydır işsiz sayılırım. Günlerim bomboş geçiyor. Aslında haftaiçi geç uyanıp bi şekilde vakit geçiriyordum ama bugün mal gibi erken uyandım.
12 saat nasıl geçer a dostlar?
Cinsiyet: erkek
Para: var

 

Sabancı'daki anish kapoor sergisine gidin, ondan sonra bebek'e kadar yürüyüp bebek starbucks'ta bir kahve için. İstanbul'daysanız tabii.
Ya da bostancı'ya gidin, oradan başlayın bağdat caddesinde yürümeye, bakınarak, arada bir yerde çay kahve içerek yürüyebildiğiniz kadar yürüyün. Sonra kadıköy'e varın, gazete alıp güzel bir yerde oturun.

edit: erken uyanmak candır, canandır.

whoosie

Dışarda pırıl pırıl bir gün var. Sabah sporu yap biraz. Sonra al gazetelerini git güzel bir çay bahçesine. Dün vizyona yeni filmler de girdi. Sonra benim gibi küçük çocukların olunca çok ararsın bu günleri...

old possum

Pencereye yakın bir yere konuşlanıp çay içersen, bir de okuyacak bir şeyin varsa güzel oluyor. Sakin sakin.

Düşündüm de, 12'ye kadar sıkıcı olabilir bu, son iki saat size kalmış.

tanterosa

bisiklet varsa yakın çevredeki güzel yerlere gidin. 30-40 km yardırın.

lazpalle

eve pizza söyleyip 2-3 film izleyin. kahvenizi için pencereden dışarı izleyip. kitap okuyun. gazete okuyun. hatta pizza söylemek yerine internetten tarife bakarak bir yemek yapmayı deneyin. hem zaman öldürücü hemde eğlenceli olabiliyor.
sinemaya da gidebilirsiniz. güzel filmler var. fakat çıkışında dışarıda tek başına olduğunuz için can sıkabilir. kedi köpek alın bence evinize. ikisinden 1 tanesi olsa çok rahat geçerdi zaman :D oynayıp duruyor insan.

edit: ne zaman canım sıkılsa avrupa yakası izlerim. eğlendirir tavsiye ederim :D

insomni4c

3 aydır işsizsin ve bu saatte kalkabiliyorsun ? helal olsun ben 2 hafta bulayım bu saatte hala uyumamış olurum.

bisiklet en güzeli panpa. ya da kap bi şort günlük havuza git. 15-20 kağıttır en fazla herhalde. pizza falan sipariş etme bence. yazın 3 ay evde durdum ben, düzenli olarak haftada 1 kilo almışım. hareketlerine ve yediklerine ekstra dikkat et.

zazazaraeta

Madem para ve zaman var diyorsun;
İstanbuldaysan forum istanbulda önce dalış eğitimi aldıktan sonra köpekbalıkları ile dalarak unutamayacağın bir gün yaşayabilirsin.

foxmulder

insan işsizken ne yaparsa yapsın vakit boş geçer. Yani kendini oyalayacak bişey ler bulsan da işsiz olduğun için kendini bir işe yaramıyor hissedersin.

innerbliss
1

mobil görünümden çık