
sirke kaynatmak?


sirkeli su kaynat


odalarda su içerisinde limon kaynatarak kurtulabilirsiniz ağzı açık bir şekilde.
bulaşıklar için hypo ile yıkanırsa hiçbir sorun kalmaz.


her yolu denedim çıkmıyor. iki haftada zor çıktı. sirke mirke ne kadar yöntem varsa. en iyisi balkonda kızartıcak ya da buğuluma falan yapıcak.


sirkeli su kaynat
veya sirkeyi bir tabağa koyup buharlaşmaya bırak bir gece


6lı paket vanilyalar var ya. ağzını kes kokunun yoğun olduğu yerlere bırak. buzdolabı kokusunda falan işe yaramıştı.


Teflonda kuru kahve kavurmak da nisbeten işe yarıyor.


önce mutfak dolaplarını kapakları açık, havalandır pencere açarak.
ocakta kısık ateşte 2-3 tane yarım limon yak.
bardaklara ilk başta dokunma yarına kadar dolaplar açık, havalandırmalı kalsın hepsi bir gün.
geldiğinde dolaplardaki koku gitmemişse yoksa prilli sıcak suya bez daldırıp silicen mecbur. bardaklarda da varsa ya makineye atıcan ya da prilli suya daldırıp çıkarıcan başka yolu yok.


valla bulasik sabunu ve sicak suyla heryeri sileceksiniz ben oyle yaptim ilk ve son mutfagimda balik kizartma hadisesiydi. isinip havaya cikan kokulu yag zerrecikleri soguyunca yere siniyor. sicak suyla eritip yag cozucu bulasik sabunuyla silmeden gecmiyor. yada ben oyle olduguna inaniyorum bilemedim.


ek yardım olarak mum yakın 1-2 tane.
bütün gece yanık kalsın. kötü kokuları çekiyor.
