
benim bildiğim doğum kontrolü hapı unutulduğu zaman, bu hatırlatıldığı an hapın içilmesi gerekir. yani iki hapın birlikte içilmesi anlamına gelse bile içilmeli. norlevo'nun çok büyük yan etkileri var, bunu göz ardı etmemek gerekir.


11e ulasma ihtimali yok malesef kiz balayinda hap artik copteymis:/


o zaman bir sonraki hapı içsin.


Yasadigim memlekette hukuk firmalari Yasmin'i, olum ve ciddi yan etkileri yuzunden mahkemeye vermek icin televizyonlara reklam yetistiremiyorlar. Bir uyarayim dedim.
Asagidaki linkte yazilana gore, ertesi gun 2 hapi beraber alarak, ekstra bir onlem almadan hayatina devam edebiliyormus, unutulan sadece bir hapsa.
www.drugs.com


ilk 11. günü mü, herhangi bir 11. gün mü? ilk bir ay zaten işe yaramıyor. haplar ikinci aydan sonra işe yaramaya başlıyor.başlayalı bir yıl falan olduysa bir tane unutması çok önemli değil.


hayır canım, hem doğum kontrol hapı, hem norlevo falan olur mu?
bir dahaki sefere unutursa ya hatırladığı anda unuttuğu hapı içmeli ya da unuttuğu günün ertesi gün hep aldığı saatte ikisini birden almalı.
bence de bir sonraki hapı içsin.
ama yine de varsa bir doktoru, telefonla arayıp sorsun.
doğum kontrol hapı düzenli kullanılırken prospektüste yazdığı gibi risk olmaz muhtemelen.
ayrıca aychovsky+1


2.dir buyuk ihtimal tam bilmiyorum ya
Dugunden bir ay once ilaca basliyorum demisti, bilmiyorum ki kac gun arayla kullaniliyo bu dalga


Yani iste bir ay once basladi oluyo bu hesapla


@blatta umarim risk yoktur.
Cok mersi herkese


ikinci ay daha bünye yeni yeni alıştığından bir tane eksik bünyeye göre hareket eder. doğurgan bir bünyesi, baskın hormonları varsa henüz alışmamış olabilir ve bir tane eksik hamile bırakabilir. pek doğurgan değilse bünyesi alışmış da olabilir. daha önceden doğurganlıkla ilgili bir bilgimiz olmadığından şu an kesin bir şey söylemek güç. ama şimdi atlamadan alması ve eksik olanın son gün olması, yeni bir hapa ulaşma kolaylığı sağlayabilir. belki o zamana kadar dönmüş veya bir eczane bulmuş, dolayısıyla yeni hap almış olur.
