Ceset olsa anlarız kemikler filanda, kalbi nasıl bulacaklar kafam almıyor bir türlü? Bana çok mantıksız geliyor bilen varsa aydınlatablir mi?
Edit: m2.milliyet.com.tr



 

mesele nedir bilmiyorum fakat, bulunamaz. çürümüştür.

eksisozlugebirdahageldimbunickisectim

yavas bulsunlar saclari baslari dagilmasin.

bohr atom modeli

bana da bi kaldıraç verebilirsen, dünyayı yerinden oynatabilirim. zor değil www.youtube.com

raskolnikov2

erhan afyoncu'nun anlattığına göre ve yanlış hatırlamıyorsam zigetvar seferi sırasında kanuni vefat edince tüm iç organları çıkartılıp savaş meydanının yakınına kurulan otağda tahtın altına geçici olarak gömülüyor. bu arada sokullu, ikinci selime haber vermek üzere birini gönderiyor. kanuni'nin yerine de birini yatırıyorlar ki öldüğü anlaşılmasın. sokullu, uzunca bir süre durumu gizliyor. savaş kazanıldıktan ve yola çıkıldıktan sonra sokullu kuran-ı kerim okunmasını söylüyor. herkes padişahın öldüğünü anlıyor. yolda oğlu ikinci selim'in kafilesine rastlıyorlar. oradan da istanbul'a getirilip defnediliyor.
yani iç organlar muhtemelen rastgele bir yere gömüldü şimdiye kadar ddefalarca çürüyüp toprağa karıştı.

sutlu nescafe

padişahın iç organları kurban bayramında kesilen koyun iç organlarını gömdükleri gibi gönmemişlerdir heralde. büyük ihtimal bir sandığın içinde gömülmüştür onu arıyorlar gömdükleri yerede eski türklerdeki gibi bir kaç eşyada bırakmış olabilirler.(kılıç vs)

mrthany
1

mobil görünümden çık