Arkadaşlar yoga akademi'den bir yogiyle 3 seans yoga yaptım ve gerçekten faydasını gördüğüme inanıyorum. Şu anda bulunduğum şehirde bırakın yoga akademiyi yogayla uzaktan yakından alakalı bir kimse bulunmuyor malesef. Artık el mahkum kendim birşeyler deneyim diyorum. Sizce nerden başlamalıyım ? elimde bir adet ipad mevcut onu kullanabilirim. bir çok application var ama hangisi bana uygun olur bilemiyorum. Detaylı bir bilgi verebilecek birisi mesaj kutumu ışıldatırsa çok müteşekkir olurum.




 

yapılır ama yapılmasa daha iyi olur cünkü yoga, pilates bunlar bi halta yarayan şeyler degil. git adam gibi sporlardan birini yap. ne bileyim boks, squash, kickbox, tenis vs. yoga ne amk

slimcharles

duyuruyu kirletmezsek memnun olurum :)

sabor

hentbol yap?

slimcharles

duyuru gayet açık bir bilginiz yoksa eğer ki öyle gözüküyor işinize bakın...

sabor

youtube'dan tutorial videolarını izlersen bence yavaştan yapabilirsin

ayrıca pilates yoga bir halta yaramayan sporlar denmiş ama pilates 2. dünya savaşında orduda kullanılıyordu ve askerlerin kondisyonunu bizon gibi arttırdığı kanıtlanmıştı

saygılar

GibsonRules

youtube'dakiler biraz karışık geldi. Bana sıfırdan bölüm bölüm ilerleyebileceğim bir sistem lazım. Belki türkçe bir dvd seti falan önerebilirsiniz.

sabor

defne suman'ın bu konu hakkında pek çok yazısı var, belki yol gösterici olur. sporla, yogayla hiç alakası olmayan beni bile iştahlandırabiliyor.

defnesumanblogs.com

nobetciokur
1

mobil görünümden çık