şimdi windowsda default gelen internet explorerı sildik/kaldırdık.
firefox, opera, chrome gibi servis sağlayıcılarını da sildik/kaldırdık.
şimdi o bilgisayar internete giremeyecek mi?


 

Herhangi bir klasör açıp adres çubuğuna gitmek istenen adres yazılırsa internete girilebilir gibime geliyor ama denemek lazım tabi.

iki ekmek bir sigara

internete girmek deyiminden anladığınıza bağlı, sadece web siteleri ise web sayfası açamazsın ama onun haricinde her şeyi yaparsın. Twitter facebook vs (programlar vasıtasıyla) girmekten, film müzik indirmeye dosya transferinden eposta atmaya kadar. Bahsettiğin şeyler sadece web tarayıcı.

edip

benim bildiğim internet explorer'ı kaldıramıyorsun. senin düşüncende sörf yapamıyor olacaksın. öbür türlü kullandığın herhangi bir internet ie çalışan uygulama pek ala veri gönderir alır. amaç internete girmemekse internete bağlanmamak daha mantıklı sanki.

patr

twitter, facebook gibi uygulamaların yüklü olmadığı bir bilgisayar düşünelim.
internete girmekten kastım sadece web sayfası açmak.
yani açamamak.. bence çok mantıksız olurdu.

nax

burada nasıl bir mantık hatası var anlamış değilim, arabanın lastiklerini sökersen o da hareket edemez. e bu mantık hatası mı? bence mantık hatası yok tamamen aristoteles düz mantık mevcut :)

sahipsiz

güzel diyorsun da güzel dostum bilgisayarların tek amacı internete girmek değil ki. tarayıcıları kaldırdın, içinde tarayıcısı bulunan üçüncü parti programlarıyla pek ala girersin internete. hatta ms c#'tan da giriliyordu sanırım tam hatırlamıyorum.

patr

@sahipsiz şöyle ki, en azından bu iexplorerı tamamen kaldıramıyor olmamız lazım. yani setupı mutlaka windowsun falan içinde bir yerlerde durmalı ve onu silememeliyiz.
araba lastiğini tamamen söküp, canımız istediğinde yeniden takabiliyoruz mesela.
ben de onu soruyorum işte. canımız tekrar internete girmek istediğinde (web sayfası açmak) girebiliyor muyuz?

nax

Senin amacın zorlamaksa buraya kadar gelebilirsin
www.youtube.com

edip

o söylediğin programlar da, o sitelere erişebilmek için arkaplanda birşey kullanıyorlar. o birşeyleri kullanarak pek ala internete girersin. html dosyalarını indirebilirsin.

saygilarefendim
1

mobil görünümden çık