selam,
30, 35, 40'larindaki bir is adaminin (isveren) evli olmamasi is hayatinda, kariyerinde, is baglamasinda, ortakliklarinda falan sorun yaratir mi? adam gay falan degil ve gayet de hareketli bir hayati olsun, sadece bekar kalmayi tercih etmis.

35'lerindeki cogu insan evli oluyor, sanki bekar kalmayi tercih etmis bir adam farkli olacagi icin dislanirmis is hayati zora girermis gibi geliyor

 

yoo. kadınsa problem olabiliyor erkek gayet rahat.

shiranai

kapitalist mode on

işveren olsam. eğer çalışanım o yaşlarda ve evli değilse üstün özellikleri olan kilit bi adam değilse çalıştırmam. aile yaşantısı düzeni olsun, borca girsin ev alsın çocukların okul taksiti olsun işyerine muhtaç olsun derim.
ancak cinsiyet olarak kadınsa bu tarz üstün niteliklerine bakmam. zira o yaşlardan sonra kendilerini sadece işlerine adıyorlar. üstelik doğum izni de yok oh mis.

kapitalist mode off

emininsel

özel sektörü bilmiyorum da devlette terfide sıkıntı oluyor.yani şu şekilde karı kız ayağı var cihetiyle bi soru işareti oluşuyor başvurularda.çok sert bişey değil ama ikna etmek gerekiyor.memuriyette evli=düzenli hayat gibi algılanıyor yani.

aşksız prens
1

mobil görünümden çık