selamlar, sinema yönetmeni bir abimize web sitesi yapmaya çabalıyorum. ilk web sitem olacak eğer altından kalkabilip te becerebilirsem. Lakin Henüz kod kısmını sadece sökmeye çabalayan birisi olarak tasarıma el atmaya bir 4-5 sene sonra felan düşünmektedyim. Onun içün; şimdilik hazır şablonlarla idare etmek durumundayım. Şöyle güzel sinema ile ilgili şablon arıyorum (ucrestiz olacak, zaten web sitesinide beleşe yapıyorum). Web sitesini yapacağım kişiye www.uguraksay.com adresini gösterdim. Çok beğendi. Şimdi ben bu sitedeki şablonu bire bir alsam mesela, arka fon müziğide dahil:) bizim yönetmen abiye uyarlasam ve yayınlasam siteyi illegal bir durum mu oluşturur bu durum? yoksa bişe olmaz yardır aslanım mı diyosunuz?

Bide yazdığım sitedeki arka fon müziği çok hoş bişe, kime ait bilen varmı?


 

İllegal bir durum olur. İllegalini de geçiyorum direk çalmak diyoruz buna. Legal bir şey yapmak istiyorsanız template monster gibi bir yerden 50-60 dolara bir template alıp onu kullanın.

sui

o da güzel ama ücretsiz bir yer varmı bildiğin?

daglien

free-css.com

cokpissuserim

gösterdiğiniz site de template zaten, aynısını satın alabilirsin. ya da internetten beleşe de bulabilirsin. bana sorarsan kullanman da pek bi sorun teşkil etmez. eğer çok göz önünde bi site olmayacaksa.

brkylmz
1

mobil görünümden çık