Beşiktaş ve Taksim'de amansız bir şekilde kredi kartı bilgilerinizi isteyip size doğa, hayvan ya da mahkumların durumlarından bahseden, Ceoları 100000'lerce dolar maaş alırken sizden gönüllü yardım bekleyen bu kuruluşlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu paraları isteyen arkadaşlar da ayrıca maaşlı elemanlar.

lan yolda yürüyemez hale geldik formalı dilenciliktir bu. Diğerleri en azından yerde oturup verirsen alıyor vermezsen birşey yok bunlar birde sülük gibi.

Benim bu kadar midemi kaldıran durum diğer dilencilikte de olduğu gibi insanların değer verdikleri şeyleri kullanarak rant sağladıklarını düşünmem.

 

eksisozluk.com

brkylmz

Bahariye'de metrekareye 300 tane düşüyor ve acayip rahatsız edici. Ben bağışçıyım, unicef'çi çocuk bakar mısınız dediğinde bunu söylüyorum, sanki uyduruyormuşum gibi alaylı alaylı gülüyor mal. Yıl oldu 2013, isteyen araştırmasını bağışını gider online olarak yapar. En azından bir yerde yoğunlaşmayıp her mahalleye bir kişi koysalar yine iyi. 10 tanesi 3 adım aralıkla duruyor ve insanın önüne atlayıp duruyor.

whoosie

İşim gücüm olmadığı bir anıma denk gelirse dakikalarca konuşmalarına ve anlatacaklarını anlatmalarına izin veriyorum, sonra da bütün kontrolü ele geçirip tersleme seansına başlıyorum. Ülkenin durumundan yola çıkarak öyle bir tersliyorum ki bir daha beni gördüklerinde göz göze gelmeye çekinir hale geliyorlar.

sweet child o mine
1

mobil görünümden çık