Kursun adı, Bursa İdem Sürücü kursu diye geçiyor. 2 ay önce direksiyon sınavına girdim, rahatlıkla geçtim. Sınav cumartesi idi, pazartesi günü için hocalar gel çay iç, muhabbet ederiz dediler. Pazartesi oldu, gittim gırgır şamata muhabbet ettik. Dosyamı 2 hafta sonra alabileceğimi söylediler. 2 hafta geçti, arıyorum telefonu açan yok, gittim kapıyı açan yok. Öğrendim ki kurs devrediliyormuş. Kurstan bu durumu bana haber vermediler. (Tek mağdur ben değilim, ama mağdur olan kimseyi tanımıyorum, ulaşamıyorum)

Bursa'nın İnegöl ilçesinde esas şubesi varmış, onların numarasını aldım konuştum. Biz ilgileneceğiz dediler. (1.5 ay önce) Onlarda 2 hafta içinde meb'e göndereceğiz sizi arayacağız dediler. Birer hafta arayla sürekli aradım, ne yaptınız gönderdiniz mi diye. Sürekli atlatmaya çalıştılar, öyle de yaptılar. Artık bıktım aramadım, bekledim.

3 hafta önce aradım, kursa gittiğim şubeye geleceklerini söylediler, gününü de söylediler. Gittim, dosyamı hala göndermemişler. Söylendim, halledeğiz dediler. Bağlı bulunduğu ilçedeki meb'e gittim, durumu anlattım. Dosyanıza bakalım dediler, dosyayı bulamadılar ki içeri biri geldi. Kurs başka bir binaya geçtiği için, ruhsat almamış, ruhsatsız iş yapmışlar. Kapalı kalmaları gerekiyor, bugün yarın izinleri verilecek dediler. Yine kurstan bana haber vermediler.

Az önce aradım, artık biz ilgilenmiyoruz dediler. Kurs 1 hafta içinde devredilecek, devralanlar ilgilenecek sizinle dediler. Söylendim neden yalan attınız, neden bu kadar düzenbazlık yaptınız diye. Kız masum masum dinledi, üzüldüm, ama dayanamadım patladım. Müdürünüz arasın dedim, o burada yok dedi. Yine bağırdım, numaramı zorla verdim, arayacak dedi (arayan olmadı).

Ne yapabilirim? Meb'e şikayet etsem faydası olur mu? Ya da tazminat davası açabilir miyim? en azından kursun parasını alayım.

 

Meb'e şikayet edin. Soruşturma açılır belki.

grgn
1

mobil görünümden çık