Şimdi durum şu ki ERASMUS'la Almanya'dayım, 1 dönemlik geldim buraya, normalde diğer vize alan arkadaşlarıma 3 aylık bir vize verdiler daha sonra da onların oturum almaları gerekti, e bana ise direkt 7,5 aylık verdiler vizeyi. Bir terslik olmasın da, benim de yabancılar şubeye gidip oturma izni falan almam gerekiyor mu ?




 

oturma izniyle vize ayrı şeyler

vizeyi amerika da 10 yıllık veriyor ama oturma izni yerine geçmiyor

la noix

ben tam simdi diger duyuruya yazdim erasmuslulara hep kalacaklari kadar veriyorlar o uzatilmasi gereken 3 ayligi erasmuslulara vermiyorlar diye.. yanlis biliyormusum o zaman. benim tanidiklarima hep kalacaklari kadar verdiler abim vs. dahil. merak etme nurigagarin sizin yabancilar dairesine gitmenize gerek yok.

babamasoliimbananickaldirsin

komikmiş, bana 90 verdiler. oturma izni hala almanız gerekiyor ama. yanlış bilmiyorsam kira anlaşmanız falan geçersiz saydırılabiliyor olmadan. kapıya koyarlar valla.

wiillii
1

mobil görünümden çık