Başlıktaki gibidir duyuru halkı.. Sahibinden.com da çeşitli araştırmalar yapıyorum ama temiz diye tabir ettiğim arabaları ucuza bulmak mümkün olmuyor..Kafamda honda jazz ve toyota yaris gibi modeller var fakat km düşük ve iyi sayılanları da 28.000-30.000 tl arası.. Acaba sizin memnun kaldığınız, otomatik şanzumanı sağlam ve piyasası maksimum bahsettiğim fiyat olan ikinci el sorunsuz arabalar neler var ? Marka ve modelleri alalım..




 

Ben de benzer araştırma içindeyim. Golf veya Astra tavsiye ediliyor o aralıkta. VW'in sanırım özellikle otomatik şanzımanına güveniliyor. Ben Yaris'e küçüklüğü (uzunum) Jazz'a da tipi nedeniyle yaklaşmıyorum.

twelfth

@twelfth

benimde aklımda volkswagen yok değildi ama otomatik şanzumanda senin okuduklarının tam tersini okudum sanırım.. gerek ekşide gerek farklı araba forumlarında kullandığı dsg şanzuman ile ilgili çok kötü deneyimler yaşayanların yazıları mevcut.. okuduktan sonra uzak durma kararı aldım

eksisozluk.com

joehigashi

Ben de aynı şekilde araştırma içindeydim. Dediğin gibi Volkswagen'in DSG şanzımanıyla ilgili hiç iyi şeyler okumadığım için çekinceler mevcut.

Yaris'in 2012 ve 2013 modelleri CVT sistemi kullanıyor (f1 şanzıman dedikleri, 7 ileri, direksiyondan kontrol edilebilri sistem), yakıt tüketimi açısından iyi ama, eskilerinde sanırım öyle bir şey yok.

Honda Jazz'ın bahsettiğin yıllardaki modelleri de CVT kullanıyor ve genellikle yorumlar olumlu.

Diğer birçok B ve C sınıfı benzinli araçta standart otomatik vites (4 ileri) var, ve yakıt tüketim değerleri bir hayli yüksek o yüzden, insanın yaklaşası gelmiyor.

Yeni bir şey söylememiş oldum ama durum genel olarak bu.

lord esseginziki
1

mobil görünümden çık