[yer]
(4) 

bratislava

aeroflot #656181
merhabalar,
haftaya istanbul-budapeşte-bratislava-viyana-prag-münih rotalı gezi planımız var. ama bratislava konusunda kararsızız? gitmeli mi yoksa 1 gecelik budapeşteyi 2 geceye uzatıp, bratislavayı görmeden viyanaya mı geçmeli?



 

bratislava'ya gitmedim ama budapeşte'de 2 gün gereksiz. ya daha uzun kalıp inciğini boncuğunu öğrenirsiniz ya da 1 gece kalıp gezilecek yerleri gezip "eeehh işte budapeşte dedikleri de buymuş" dersiniz.

spatzle

budapeştede 5-6 saat harcayarak şehrin %60-70 ni gezersiniz,geriye detaylar kalıyor.
bisiklet kiralarsanız daha hızlı olur tabi.

rudeboy

bratislavayı görmeden dönmeyin. gece hayatı müthiş.budapeşte de güzel 1 tam gün size yeter budapeşte için sabahın köründe başlayıp geceye kadar sürecek. budapeşte için city hop on-hop off turları öneririm. münih hariç diğer şehirleri gördüm ekstra bilgi gerekirse yeşillendireblirsiniz.

ben eskiden kucuktum

budapesteye 2 gece harcamak gereksiz bence, onun yerine viyanada zaman harcamak cok daha keyifli olacaktir. 5-6 saatligine bratislava gecersiniz viyanadan da.

uzunca bi süredir viyanada yasayan biri olarak tavsiyem budur.

serabetan
1

mobil görünümden çık