Üniversitede bu tür taraftar guruplarına üye olan var mı? Amaç ne? Belli bir ücret ödeniyor mu(aidat v.b)?




 

kapitalizm

principia

yanlış bilmiyorsam evet çok önemsiz bir miktar aidatları oluyor.

bundan sonrakiler tamamen kişisel fikirlerimdir, dukunulamaz. ben belki de futbolla pek içli dışlı olmadığımdan bana itici geliyordur bilemem ama ben bu grupları çok itici buluyorum. maçlar öncesi bi stand kurup etrafında oturulup çay ve sigara eşliğinde muhabbetler edilir. ben böyle görüyorum. başka birşey yapılıyorsa bilemem.

yakın illerde maç olacaksa mesela otobüs falan ayarlanır maça gidilir. ha istanbuldaysanız zaten sık sık gidersiniz maça. amaç öncelikle sosyalleşemk yeni nisanlar vs. ama bence bunu yapmak için çok daha güzel gruplar mevcut.

mahone

1907 ünifeb için konuşuyorum.
şurayı inceleyebilirsin biraz bilgi için: www.1907unifeb.org
tabi geç bunları diyebilirsin de.
üyelik aidatı vs yok. tamamen karşılıksız şekilde fenerbahçe'ye destek olmaktır.
Destek olmanın yanında sosyal sorumluluk projeleri var çokça. 3 Mayıs ve 10 Kasım Anıtkabir ziyaretleri var. fenerbahçe'nin tribünlerindeki koreografi yapan 3 gruptan 1 tanesidir aynı zamanda. (koreografilerde masraflar tamamen yapan kişiler tarafından karşılanıyor.) diğer 2 grup vamos bien ve ck'dır. Herşeyi bir yana bırakalım dostluk ortamı çok başkadır. Birçok şehirde evin olduğunu her zaman bilirsin.

ekleme: (yapılan organizasyon olarak)
Yakın deplasmanlara gidilir, tavla turnuvaları, paintball turnuvaları, şehitlik, huzurevi ziyaretleri, halısaha maçları, maçları hep beraber izlemek gibi birçok faaliyetler de oluyor.

cause

Belli bir aidat ödenmiyor. İlk girdiğimde kart ücreti ödemiştim sadece, o da kulüp kasasına girer ve grup harcamalarına (pankart, söyleşi giderleri vs) içn kullanılır. Onun dışında atkı, polar, mont vs alınacaksa onun ücreti ödenir.
Amaç belli işte, okuduğun okulda seninle aynı takımı tutan insanlarla tanışma, takıma destek olma, pankart boyama, sosyalleşme vs.. Destekten kastım sadece futbol veya basketbol değil tabi ki. Benim okulumda aslan payı futbolla beraber tekerlekli basketbol takımınındı. Maçlar dışında huzurevi ve çocuk esirgeme kurumu ziyaretleri, sosyal sorumluluk kampanyaları, sosyal aktiviteler, kulüp sporcularının katıldığı söyleşiler, Anıtkabir-Çanakkale vb ziyaretleri olur. Aslında bayağı sosyal bir ortam var içeride.
Stand olayı genelde her dönem 1 defa her kampüste yapılırdı benim zamanımda, maksat yine yeni üye çekip grubu tanıtmak.
Uni iyiydi de, ultraslan'ın içindeki saçmalıklardan dolayı bırakmıştım.

orange coffee
1

mobil görünümden çık