Merhabalar. Benim merak ettiğim bir husus var; güzellik olarak üst bir klasmanda olan Avrupalı-rus-ukraynalı hanımlar nasıl oluyor da vasat klasmandaki türk erkekleriyle beraber oluyorlar ? Beraberlikten kasıt seks değil, yani bu şekilde tip olarak çok güzel almanla ingilizle rusla Avustralyalıyla evlenenler tanıyorum erkekler ise Türkiye’de ciddi ciddi vasat olarak tanımlanıyor. Keza Türkiye’de yüzüne bakılmayan genç Danimarka’da 1.80’lik über güzel kadınla sevgili olabiliyor. Buna bir açıklama getirebilir misiniz ?




 

(bkz: rus erkekleri)

(bkz: ilgi) (bkz: alaka)

la noix

kime göre vasat? tipi boktandır ama muhabbeti süperdir, son derece dürüsttür vs. tip önemli değil olm öğrenin artık.

baldur

hemen açıklama getiriyorum hatta bizzat birinci ağızdan açıklayayım. bayramda büyükleri ziyaret ettim gelen misafirler arasında rus bir kız vardı. ve köy de köy yani. rusyadan nasıl gelmiş aklım almadı. neyse sordum neden geldin diye. dedi ki herkes şaşırıyor. aslında çok şanslısınız. türk erkekleri ailelerine çok önem veriyor. ben eğer rusyada kalsaydım belki hiç çocuk sahibi olamayacaktım. hiç evlenemeyecektim. türk erkekleri ve rus erkekleri çok farklı. ben burada çok mutluyum.

sonuç olarak türk erkeklerinin sahiplenebilen yapısına tav olmuş kalkmış köye gelmiş.
benim beynim error verdi. bilemeyeceğim. bizim göremediğimiz durumlar var sanırım.

kırmızıkaşekaban

türk erkeğinin avusturalya erkeğinden ya da ingiliz erkeğinden farkı nedir? hangi konularda vasattır? avusturalyalı, ingiliz, fransız, rus ortalama erkeğini tanıma fırsatınız olmuş mudur? vs vs

bu nick tam yirmi alti karakter

Türkiye'de yetişmemiş insanlar arkadaş/partner seçerken dış görünüşe, maddi duruma ve sosyal konuma Türkiye'de büyümüş insanlara göre daha az önem veriyorlar. Özgüven sahibi olmaları, karşısındaki kişiyi kendisine seviye atlatacak biri gibi değil de birlikte zaman geçirmekten mutlu olabileceği insan olarak değerlendirdiğinden olabilir diye düşünüyorum.

dagog

dagog ve darknum artı 1.

baldur

dostum şöyle; orada görüp de senin ağzının suyunun aktığı kız aslında danimarka standartlarında ortalama güzellikte hatta vasat biri oluyor. sen bir ortadoğu toplumunda yaşadığın için sana çok lüks gelen bir kız orada gayet vasat olarak kabul ediliyor; zira aynı tipten çok var.

gates

valla bence durum tamamen biz türk erkeklerinin türk tipi ilişkilere alışmamızdan: yani süreklı adımları erkeğin attığı, kız tarafının memnun edilmesi gereken ulu bir kurum olduğu anlayışı. (ha bu cümle ile türk kızlarına bok atmıyorum, haddim de değil ama bence doğru bir saptama yapıyorum)

alman sevgilim bile bir süre sonra türk kızına bağlamıştı o kadar diyeyim. ama bir de şu var ki her ne kadar kabul etmesek de, avrupalı biraz fazla aşmış milliyet, tip, güzellik olayını. yani adam çok da umursamıyor tipini, milliyetini eğer senden iyi bir elektrik aldıysa. (barzo redneck ve gizli nazi tayfayı çıkarıyorum bu genellemeden tabii, onlara "he bizim 4 karımız var" deyip uzaklaşmak lazım) bu durumda rus-ukrayna vs. onların bence bizi atıyorum bir fransıza göre daha yakın hissetmesi normal bence. cermenler için bu genellemeyi yapabilir misin bilmiyorum, özellikle orada bizi temsil eden tayfanın durumunu göz önünde bulundurursan.

PS: anglo-sakson candır.

aeolus

ne şekilcisiniz ya sanane yahu kadın onu beğenmiş

kirazıseviyorum

dış görünüş,meslek,okul hep aynı şeyler bırakın artık bunları

texaco
1

mobil görünümden çık