[q]
(13) 

Adet geciktirici

vosvos #651761
Arkadaşlar bi tatil plani icin adet geciktirici kullanmam gerekiyor. Doktora gittim tarlusal diye bir ilac yazdi. Internette arastirdigimda ilacin adet sokturucu oldugunu gordum ve aklim karisti. Daha once kullanan veya bilgisi olan var mi?




 

primolut-n kullanacaksınız.

Beklenen adetinizden 3 gün önce kullanmaya başlayacaksınız. İlacı bırakmanızı takriben 2-3 gün içinde de adetiniz başlayacak.

pandispanya

primolut-n var o kullanılır.. tavsiye etmem ama geciktiriciler çok ağrı yapıyor sonradan, gerçi ben de kullanacağım önümüzdeki ay el mahkum..

kaputt

pirimolut-n. gunde 3 defa

mavikalem

Peki receteli midir o ilac?

vosvos

yok değil

kaputt

Hayır, bi kutu primolut-n istiyorum diyeceksiniz, verecekler :) Uygun fiyatı da.

pandispanya

reçeteli değil eczacınızdan isteyiniz

nıç

Teşekkür ederim:)

vosvos

Bir de en fazla ne kadar erteleyebiliyoruz bu ilaçla?

vosvos

Kullandığınız kadar ertelersiniz ama abartmamakta fayda var. Sonuç olarak hem kimyasal, hem düzeninizi bozuyorsunuz, hem de ne kadar geciktirirseniz sonraki adetiniz o kadar sancılı geçecek. Prospektüste yazıyor zaten daha detayları.

pandispanya

10 günlük oluyor ilaç galiba. günde 3 kere. siz adet gününüzden bir 2-3 gün önce almalısınız ki geç kalmayın. yani tam o gün alırsanız hemen etki etmez regl olabilirsiniz. 10 gün kullanacaksınız. bırakınca 2.gün sonra filan olursunuz. yani aşağı yukarı bir hafta-10 gün arası erteler.

kaputt

Tamamdır teşekkür ederiim:)

vosvos

Millet geciktirmek istiyo ben gelsin diye ilaç kullanıyorum.
Tarlusal söktürücü, 28günde getiriyor
Geciktirici kullanmadım

indescribable
1

mobil görünümden çık