bilgi verebilecek olan? fiyat performans açısından önerebilecekler yazabilirse sevinirim




 

bi tane var sanırım onun da adı damla aparttı sanırım yalnız onda da aynı odada kızlı erkekli kalınamıyodu sanırsam,, bi de giriş çıkış saati muhabbeti vardı.

yuto

365 ve dorlion var 365 fiyat olarak daha pahalı. ancak olanaklar açısından daha fazla şey sunuyor.

dorlionda kalanların da fiziksel ortamları 365e göre daha kötü ama ona göre de fiyatı daha uygun. ikisinde de giriş çıkış muhabbeti söz konusu değil.

ancak ben hiç tam anlamıyla iyi bir karma apart görmedim, duymadım.

bildiğim ve edindiğim izlenimlere göre en iyisi 365 vip apart.

tuborg yesili

Karma bile olsa yurda girme para tuzagi hemen git bir ev tut kendine

kegums

@yuto hocam emin misin giriş çıkış muhabbeti olduğundan.
@tuborg yesili hocam vip apart hakkında pek iyi şeyler söylemiyorlar bir de 450den başlıyor fiyatlar merkeze yakın çok sıkıntı benim için. eczacılık tarafında 375e kalabilecekken bir erkek apartında 75 lira her ay gözümü korkutuyor.
@kegums hocam ikinci senem eskişehirde ev olayları çok pahalıya geliyor araştırınca biraz 500den aşağı kurtaramam onda faturalarla berabet.. 900 küsür bütçem ver şu halde bile yetmiyor

6655321

evet eminim gece bir saatten sonra misafir girişi olmuyor aparta ama binada kalanlar için sıkıntı olmaması lazım. ben de ilk geldiğimde damlayı araştırmıştım daha sonrasında anagün apart diye bir yerde kaldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama hem fiyat olarak çok uygun değildi (internet falan bağlattıktan sonra) hem de bir senelik senet yapıldığı için bağımlılık sözkonusuydu.

yuto
1

mobil görünümden çık