İtiraf etmek isteyen varsa...




 

en sevdiğim ssg, en sevmedim kanzuk. haydi bakalım.

istenmeyen evlat

en sevdiğim syd.

japon askeri

immanuel tolstoyevski en sevdiğim.

lara gofret falan gibi bir sike yaramayan ve dikkat çekme amaçlı olan troll'ler en sevmediklerim. hangisini en çok sevmiyorum ayrımı yapamadım.

sen git ben geliyorum

lara gofret ve darth ecam gibi angutların başlıkları 100 metre öteden bilinir vesselam.

jacobbbbb

en sevmediklerim kanzuk ve ssg.

ne nicki be

ben bi kişi sevdim o da şimdi yok. ne yaptı nereye gitti kimse de bilmiyor.
(bkz: depeyi)

en sevmediklerimde bir programı ya da maçı tv'de izleyip dakikası dakikasına entry girenler. o değil bunlar atıyorum acun'un programını "aha şimdi adadan o gidecek, bu elenecek" diye anlık entry giriyorlar, ertesi gün acun ılıcalı başlığında demediklerini bırakmıyorlar. ne dangalaklar var bi bilsen

etna

ciddiyetten pek hoşlanmadığım için özellikle aktüel siyaset yazan iyi trolleri severim. eskiden dengizik vardı, şimdi dath ecam var, rastlarsam okuyup gülerim. lara'nın tarzı da güzel. bir de dandik tavşan. badi yapmam tabii, çok fazla yazıyorlar çünkü.

sevmediklerim, dinci troll olarak adlandırılan, aslında dinci olmayıp sadece ortalığı karıştırmak ve eğlenmek için alevilere hakaret edenler. (bu konuda ayrı bir hassasiyetim var sanırım) somek kafali var sanırım ilk aklıma gelen.

nereye bu gidis

En sevdiklerim asiye kulun sana geldi efendimiz ve real eyes realize real lies. Bu iki adamin entrylerini okurken gulmekten geberiyorum ancak ikisi de ne zamandir yazmiyor. Caylak oldular sanirim.

Sevmediklerim genel olarak troll'ler ve imla kurallarina dikkat etmeyenler.

halitkin
1

mobil görünümden çık